Goodnight & goodbye



Hörrni ni ni, jag har inte bloggat så värst mycket idag, men jag säger godnatt och bjuder på denna ursnygga bild (: Dessutom får ni en puss. Bara en, inte fler.

Kommentarer
Postat av: Anonym

a hon svarade inte,.

vi va på en klassgrej idag o då va hon ensam en hel del o då kollade hon mkt på mig,jag hade ju rätt kul me dom andra..betyder det nåt att hon kollade mkt+?

hon e en sån som har svårt att förlåta typ



2009-06-03 @ 08:36:30
Postat av: alexandra

Okej, jag kan ju inte veta säkert för jag et ju int ehela historien bakom allt, men jag tror att hon har svårt att svälja sib stolthet och lägga allt bakom sig, jag e oxå så ibland, men det gäller att låta henne förstå att man kan inte gå runt och lägga ner energi och grubbla i evigheter. Antingen låter du henne koomma till dig, för jag tror at thon tkr det är jobbigt när hon ser när du har roligt med andra, få henne att vara med och kämpa lite hon kanske känner sig förvirrad och om du vill ha kvar henne som vän så kämpa lite få henne känna sig välkommen.

2009-06-03 @ 16:52:02
Postat av: Anonym

grejen e..vi hänger nte med samma människor. o jag vet att om jag går frm t henne o säger nåt så kommer hon vara elr leka ointresserad typ. de e mitt stora probem-jag vet inte vad hon känner. jag har mest kämpat för oss typ, så vill nte jaga henne,om du förstår?uuughh hatar det här

2009-06-03 @ 21:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0