vänner

Gud idag har jag träffat på många barndomsvänner. först när jag vänta på Emelie i Söderbymalm så snacka jag lite med Hagberg, Johnny, mackan och nån till, sen träffa jag carro & carro, sen Fabian lundberg min lilla prick o Alex. Synd att en person redan gått hem lite tidigare från skolan skulle vart kul att träffa honom oxå :)

Jaaja ska kanske åka till X sen vi får se e ass trött men vad gör man inte.
 xoxo
 

snabbt inlägg

Ingen skola för mig idag, vi har temavecka så vi har lite udda tider denna vecka åhh en vecka till lov igen me love it!!



Haha lite morgon bilder man e ju sååååå snygg på morgonen !! men bjuder på dem, hitta även mina briller från fjortis perioden tre år gammla tror jag. Kläderna är även Dagens outfit!
Nu ska jag åka och träffa Emelie i Söderbymalmsskolan, See yaa!!
/A


sommartid

Man ska ju ha ställt fram klockan idag en timme. vilekt inte var min favorit för man får sova en timme kortatre och man komemr somna senare .. det blir bara fuck up men men man får väl fösöka vänja sig :) Ett plus e väl att Sommarn närmar sig !

/A


dagens utbrott!

1. Jag hatar folk som faller för grupptryck ! Jag hatar folk som blir annorlunda när de är med andra personer. Jag menar det är mkt mognare att vara sig själv och stå för det. Varför är det så många då som inte vågar vara sig själva?



2.
Mer och mer får jag höra från mina vänner och andra utomstående att de inte kan ta in komplimanger att det är det svåraste som finns, och att de inte kan göra det för att de har slutat tro på de komplimanger de får. De tkr helt enkelt inte om sig själva. Jag har full förståelse för tjejer som inte kan ta emot komplimanger för att de inte tkr om sig själv elr att man inte e nöjd med sig själv. Men det jag blir arg över att det är så många som inte e nöjda med sig själva och det ska inte behöva vara så. Då kan man ju börja ställa sig frågorna. vrf känner man så ? vrf uppstår dem här problemen och vad ska man göra för att känna sig nöjd med sig själv ? Är det pga Dagens ideal? jag kan bara sejja att jag är en utav de tjejerna som inte kan ta emot på komplimanger som inte är från de närmaste, och det är ngt jag jobbar med.
Ska det behöva vara så?!

/A

We had a good time


vallentuna helgen

Hej hopp nu är jag tbx hemma i Haninge. Har vart med vickie Lucas och LW hos johanna i Vallentuna och haft skoj lite folk kom och gick oxå vi bada jacuzzi och åt god mat dansade och hade det mys. Däremot har jag största huvudvärken nu ingen sömn så ska nog lägga mig i sängen och sova nån halv timme innan mamma kommer med Kebab till familjen ska bli fettigt och mums.

Har köpt en tröja oxå en t-shirt med tryck där dert står "Waste my time" på så kommer nog lägga in bilder på den senare.

Nu ska jag städa rummet duscha och sova bloggar senare puss



Jag och vickie i lördags eftermiddag kan ju sejja ingen sömn på natten blev att man soman i mataffären medan Johanna plocka maten :P haha mer bilder från helgen kommer inom kort!!


/A

Hejja sverige

Sitter och kollar på Sverige - Portugal, börjar bli trött nu, funderar på att lägga mig i sängen och kolla någon film. Nu har man utfört earth hour också, duktigt. Massor tända ljus + chokladkakan i första hugg. Mysigt med ett villa område helt nersläckt, scary. Alla i familjen ligger redan och sover så nu ska jag säga god natt. Godnatt folket! /Emma


nytt, fräscht

    

Vad tycker ni? Tycker ni jag ska ha kvar den vita blusen? Volang, knappar, broderat?  Men gillar ringen, är lite osäker på blusen faktiskt.. Juste, har förresten en ny väska, har jag nämt det? En fransväska ifrån Bianco. Tummen upp!
/Kisses Emma

Earth hour

Hallo people, Emser här! Idag är det earth hour mellan halv nio till halv tio. Ska alla släcka lamporna, tända ljus och mysa med sällskap? Såklart man ska. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och mysa med familjen i mörkret, sitta med tända ljus och en tänd brasa. Mycket mysigt medans hela jordklotet är nersläckt.

Imorse vaknade jag upp brevid Freddie. Vi åkte till Haninge Centrum, han lämnade tillbaks ett par jeans och själv funderar jag på att lämna tillbaka en blus som jag köpte från Vero Moda i Fredags med Malin och Fredrik. Får se, ska lägga ut en bild så får ni säga vad ni tycker! I need help. Lämnade Fredrik i Handen med hans mor och syster och drog  vidare med familjen till stan och käkade på resturang. Coozie. Nu är man nyduschad, fräsch och tänkte plugga lite eftersom jag ändå inte har något annat bättre för mig. Har också beställt mina skor från Nelly.com, äntligen! Kommer om några dagar och då ska ni få se! :) /E



Färgning på G!!


emma är glad!

YES! har äntligen bestämt mig för min balklänning och så har jag hittat ett par skitsnygga skor på nelly.com! Kanske lite höga för min del, har aldrig gått i ett par klackar för det inte har varit min stil men nu till våren kommer emma gå runt i klackar :D ser verkligen framemot värmen och det tunna kläderna som ligger lätt mot den solbrända kroppen. I like! Nu ska min lille syrra gå in och spela bolibompa, dags för mig att lämna över datan och börja plugga. :( Sista inför helgen, som jag verkligen ser framemot. Alla hörde väl att det ska bli 10+ i helgen ????



schnygga ewelina och mathilda. Puss och Kram skumbanan! /EEE

väntar och väntar

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan bleka håret på mig nån gång....
 
och medan jag väntar så provar jag lite bikinisar jag har hemma och jag måste bara sejja OMG asså min kropp fixar inte bikinis så aa haha jag får väl stå ut en helg med bikini jag menar vi ska bada jacuzzin när det är mörk ute på kvällen så då syns man väl ändå inte hopps jag ;)


Men kom nu daa mamma -.-

/A

Alex små shoppar och solar

Kom nyss hem från Haninge C. Har varit och köpt mer hårfärg till mitt hår så det blir lite ljusare, får se om det blir bättre. Jag har även köpt ett vitt linne(likadant som det svarta jag har på mig) från gina 100 kr och en munkis från Bikbok för 200kr. Innan det var jag och sola i Brandbergen 20kr för 20 min as najs pris tkr jag så det var taget. Har suttit på min altan idag i solen med smothie och frukt älskar vädret hoppas det håller i sig!!


Munikiströjan från Bikbok



Väldigt mysig!!



Dagens outfit hihi om  man ska sola så har jag gärna på mig mjukisar.



Hår färgen jag ska använda ( det kommer inte bli den färgen)

/A

Blondinernas återkomst soon to be ...



Bevis på att jag varit halvt blond förut för två tre år sen :)


Just nu e mitt hår ganska orange gult men det ska bli ljusare :)

puss på er


welcome to a paradise

Helgen kommer blir stört kul kan jag ju bara säga.. mer ingående om det kommer senare
...

Najs skoldag vare idag typ två lektioner och bara satt och chillade i sofforna och snacka och aa det blev lite kvinoomisshandel från en viss kille i tvåan mot lilla alexandra haha men He  paid he's dues om jag säger så hihi
Efter skolan har jag bar avart med Lucas och sen dragit till gymmet som är grymt skönt att vara på...

Förut för typ några veckor sen bara var jag så sjukt trött  på kvällarna och typ gick och la mig vid tio! och nu har det helt ställts om igen, nu är jag fortf. as pigg vid tre på natten man baah men hallå skola shit måste sova.. men nej nej.. jag tror att min lilla tänkar-Alexandra angriper igen.. ska alltid ligga och tänka på saker på kvällarna...

Vrf är tonårslivet så jävla brutalt jobbigt ibland?  Hormoner som är åt helvete. Man går från gladaste flickan till bitchigaste snorungen på några sec... Alla vuxna tkr man e dum i huvudet och inte kan ngt. Och vi skriker att de förstör ens liv.. hhaha Lite komiskt om man tänker efter.. Snart är man vuxen och man måste börja tänka på konsekvenser med allt man ska tänka på att stadga sig, skaffa barn, bra jobb, resa, ha en bra ekonomi och snart är du fast med massa lån.. så vet ni va jag må vara en jobbig tonåring och jag må hata det men det är fan mkt värre att vara vuxen. Jag lever livet nu helt enkelt och tro mig det komemr jag göra då också!!!



You know you love me XoXo Alexandra

Guess who?

"Grejjjen är att jag får ryyck... Men assååååew, jag är juue grym på att snackaww!"


Tips

Som ni kanske vet, så har smilies börjat träna en hel del... Vi alla har gymkort på Najaden, vilket jag rekommenderar starkt. Bra service, bra människor, bra maskiner, rätt så snygga killar och dessutom så är ju vi där så varför inte skaffa du också? Ett bra sätt att komma igång med träningen är att inte träna ensam, utan med någon kompis som man kan snacka om allt och inget med. Annars kan gymmet vara riktigt tråkigt. Och dessutom är bodypump det bästa sättet att pumpa figuren vilket är ett pass som man kan boka antingen på internet eller via telefon om man har gym/klippkort där. Men min favorit är bodyattack vilket jag kommer köra imorron. Antingen själv eller med Emma!

Bara lite tips för er som vill börja träna! Ha det




Btw så har Emelie fixat mina ögonfransar på denna bild på photoshop. Tycker det blev jävligt bra. Hon är grym!

hej bloggen alexandra lever

Hej hej förlåt att jag inte e så duktig på att uppdatera men jag haar lite fullt upp med träning och skolan kan bara säga att mitt liv e på topp jätte härligt! har inte kännt så här bra på flera år :) allt tack vara min nära och kära <3<3 nu ska jag snart åka och träna. och sen plugga faktist när jag komemr hem. Mitt hår, ja det blev inte som jag tänkt mig men det blev ändå bra blond får jag väl bli till sommarn just nu e jag lite guld ljus brun aktig :)

nu ska jag äta puss bye lovers <333


Look-a-like



Victoria?                                                                                            Pippi?

morgondagen

Har precis skrivit klart min Svenska tills imorgon då jag och Victoria ska dra till Kanarieöarna, sola och få bränna! Senare drar vi hem till hennes place och tränar på vårat framförande som vi ska köra på Onsdag! En filmredovisning om Flugornas Herre. Kanske inte säger er så jätte mycket men det är de vi ska göra tomorrow and btw, vi har bokat pass på Afro Dance och direkt efter drar jag till Iform och kör hård styrka med damerna. See you later aligator. Nu väntar min sköna säng och en kopp varm choklad med grädde, yummi. Sussa sött people! /Peace Emma


:)

Idag är det 22 månader älskling. Puss på dig!


My angels



Denna låt ger jag till alla mina närmaste där ute. Ni är några av de bästa godbitarna på jorden. Och till och med hela universum. Känner mig riktigt lycklig när jag är med er. Ni ger mig den glädjen jag behöver jämt och ständigt. Tack hörrni. Ni vet i hjärtat vilka ni är. My angels :)

+10 grader i helgen! jippi!

vart tog vår värmen vägen? Snön ligger sakta men säkert kvar på markens kalla gator medans solen försöker tränga sig in i molnens tjocka lager av snötäcke som ska falla.. jag vill ha solskenet tillbaka!


blondin- inom kort

Hej Sveriges befolkning !

idag har jag haft det mys och tärnat aset av mig med vickan pickan xD najs vare iallafall. så ävla skönt att vara där och bara snacka av sig och träna av sig lite fett :P
Imorrn ska Vickie följa med mig till Gamla stan efter skolan jag ska blondera mig elr a göra slingor :) hoppas på lyckat resultat nu ska jag prata i tellen med Lucas puss på er

/A

Jag går inte isär när jag går med dig



Ju mer jag lyssnar på den här låten, ju mer vill jag ha någon vid min sida. Jag gillar inte att sova ensam längre, därav sömnbristen. Det jag vill ha är en pojke med fina blå ögon, brunt hår och fin kropp till utseendet och som har en strålande personlighet med humor och vänlighet. Och visst, jag hade en rätt så bra en som skulle kunna följa denna beskrivning. Jag blir helt svag för killar med riktigt blå ögon. Men det blev så fel...
Så fel.

Vart tog vårvärmen vägen?

Tjänna! Helt sjuk det snöar ute, vad är det här?! ... Iaf idag har jag och Ewelina varit på Kanarieöarna och solat, väldigt skönt. Igår var jag och Ewelina och knatade i staden och hittade lite fynd, som en ny fransväska, nytt festlinne och en ny ögonskugga :) kul med nytt och fräscht! Solen syndes lite då och då medans jag och Ewelina gick runt på stadens gator med Vanilj Latté och havrebollar. MUMS! Senare mötte vi familjen på Pizzahut och käkade, ett stort plus.

På kvällen drog jag och Fredrik till Linus och träffade lite people, trevligttrevligt. Imorgon är en ny start på veckan med Nationella i Engelska uppsats får se hur det går, hoppas på det bästa! Nu väntar Matteboken. Tråk...



/PEACE EMMA

Hurtbulle

Egentligen borde jag ha legat i sängen hela helgen med mina tår till sällskap, men ja, hurtig som jag är gick jag på stan igår och köpte några tilllägg till min smyckessamling, ett par spetssmyckade tights och en blommig kjol. Blingbling klockan ska jag köpa imorron, måndag alltså.

Och om cirka en timme ska jag gymma lite med Alle. Mycket prat från din sida vill jag ha Alle! Behöver nog en extra stor förklaring och dessutom måste jag godkänna detta för detta är väldigt konstigt... Hm, hmm. Bilder på grejer kommer förr eller senare, bye beautiful


en liten uppdatering från min sida

Helgen  har varit underbar tjejkväll hos johanna med julia och emelie och nu ligegr jag med lucas och simon och chillar hos mig :) veckan har varit bra allt e bra :D haha kul innlägg nu ska vi chilla vidare imorrn blir det träna för min del. Och massa plugg.. not !! puss på er kärlek till alla !!



Johanna
/A

Filmtips



Confessions of a shopaholic: En jävligt bra film för shoppingälskare. Jag själv älskar hennes stil och känner faktiskt igen mig med klumpigheten i hennes fall. (Vi har ungefär likadan hårfärg också!!) För er killar är kanske inte denna film så jättebra, men för er tjejer är detta ett måste. Se den med de bästa tjejkompisarna du känner med en stor godisskål, så blir det nog en lyckad filmkväll!



Green Street Hooligans: Okej, ni som inte har sett den här och åtminstonde gillat den är det nog något litet fel på. Filmen har ju allt, snygga killar (Charlie Hunnam), slagsmål, sorg, kärlek och humor. Den allra bästa scenen är när Charlie Hunnam har bar överkropp. Ohlala säger jag bara. Håll utkik brudar! För er killar är nog hela filmen allmänt bra, så ett hett tips, GSH! Dessutom ska det komma en tvåa av denna film, och det är en självklarhet att kolla på bio!


Fredagmys

Tingeling pling! Min söta lillesyster Ewelina är här! Har missat henne alot :)))))

Idag har jag gått i skolan till tjugo över ett och sedan drog jag och Elina till Handen Centrum för att sedan träna på gymmet! Summer noll nio nu föfan! Träffade Fredrik, Christian och Jesper där en stund och sedan drog de hem medans jag och Elina gick och kollade lite i affärer. Skaffade en ny skinnjacka, armband och nya underkläder! Jippi! Vill ha nya kläder, smycken, skor och väska + att våren ska komma nu också! Ikväll blir det filmmys med Marabou Choklad i högsta hand! Imorgon ska vi dra in till stan och shoppaholic och kanske köra ett spining pass på Sats! :D Nu ska vi dra och bada jacuzzi i mörkret och kika på stjärnorna ;)



Puss på er! / EMA

Jag förblöder...

Dom börjar känna igen mig i Brandbergens vårdcentral... Detta bådar inte gott asså... För er som inte känner er medvetna har jag precis opererat tårna. Dessutom kan jag meddela er att den ena tån blöder som in i helvete medan den andra gör ont. Kul fredag va?

Jag och Emelie ska nog ta och chilla, kanske använda lite av vår kreavitet och göra om kläder, hitta på ny sminkning, göra ansiktsmask, raka ben osv. Skön chillkväll alltså. Kan ju inte göra mycket mer, kan knappt gå ordentligt eller ha några snygga skor.

Min mamma är så bäst så att hon köper Marabou frukt och mandel och alvedon till mig. Så det känns genast lite bättre. Här ser ni en del av min måltid idag:




Därefter blire tacos. MUMS!

C00l pic



Snart slår jag ihjäl min syster.
Pusstja

Tar ut min ilska med en bild



Det var det. Nu e de bara att se glad ut.

Såå cleant, såå fresht, såå vadå?

Jag kör på skinnjackan idag igen fast med andra kläder till förstårs. Fyfan vad härligt väder det är ute! Och jag vill bara shoppa, shoppa, shoppa nya vår och sommarkläder! På lördag ska jag med Emelie och Zandra till stan. Får se om man hittar nått där, annars vet jag faktiskt en sak som jag ska köpa.




Regalklocka, Ur & Penn - 300:-

Nämligen denna. Hihi. Nu ska jag springa till bussen. Ciao bella

gymmet kommer bli mitt hem

Tjohooosan! Känner mig jättefräsch och pigg! eller pigg kan vi väl skippa. Jag har nyss varit och fyllt på mitt gymkort igen och tränat med Vickan och Alle :) Duktiga vi har varit, skönt var det också. Det är speciellt roligt när man har några att gå dit med, som er tjejer. Jag och Vickan har gjort hål i tights. Väldigt snyggt. Men kanske lite kallt att visa de knall bleka benen nu så jag väntar med att använda mina utan tunna leggings under.

Idag slutade vi runt ett så jag drog hem till Öboms och bara tog det lugnt. Hjälpte Fredrik att städa, spelade kort, kollade på tv och fick äran att göra middag så vi lagade köttfärssås med spagetti. Alltid lika gott. Efter det drog jag vidare till gymmet. Min ovän nu är So:n...



/PEACE EMMA

Random

Nu jävlar ska jag sluta lalla runt här på datan och göra viktiga saker som att plugga SO. Om man vill impa (pimpa, pumpa, dumpa) på Björnen W måste man plugga. Och vem vill inte ha en hingst som han? Han måste ju vara den sexigaste läraren i Vendelsömalmsskolan. eller okej, tätt efter B-A! Gosh, smälter varje gång han går förbi...



Och en hälsning till älskade Lucas... Fuck you :)

Magnus Uggla - Trubaduren



Tänker på sommaren när jag hör denna låt...
Nu är våren här, inte långt kvar nu.
 JAG LÄNGTAR!

Dresscode



 

Skinnjacka - Cubus
Halsduk - Ginatricot
Kofta - Vero Moda
Tee - Ginatricot
Fjärilsring - Ur &penn
Annan ring - Ginatricot
Diadem - H&M barnavdelningen
Tights - Ginatricot
Smink - Naturligt, vilket innebär lite rouge och concealer

Hade på mig detta idag, + mina härliga nike sneakers. De enda skorna som jag kan ha nu med mina tår...
Men angående mina tights är det bara att man har ett par (helst bomulls) tights och en sax. Därefter är det bara att klippa som man vill. Jag gjorde små för att det inte ska vara så kallt.. Men stora går också jättebra, Emmas gjorde det och det blev jätte bra. Så det är bara att experimentera lite grann om ni diggar det! Lycka till!

Suck my toe!

Howdie!
Har precis kommit hem från doktor Jan. Haha han är typ 15 cm kortare än mig och jaa.. Skitgullig verkligen. Haha. Det är ju så att jag har lite problem med mina stortår. Nageltrång är det på diagnosen. Skönt kan man lugnt inte säga. Men så, jag fick en burk med heracillin och därefter ska jag opereras på fredag den 20/3... Scaaaaaary, don't you think?

Ikväll blire att dra till gymmet igen med Emma, Elina, Alle och Emelie tror jag att det blir. Ska bli kuul! Att träna har faktiskt börjat bli roligt nu.




Pigga och fräscha efter ett gympass för ett tag sen... Ohlalala, I love you baby(s)!

sann, men finns nån sån ? det är frågan :)


När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - fråga vad som står på
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

/A

 

helt underbar dag!

Hej allesammans idag har det varit en härlig dag. Fint väder och skolan e rolig igen och så har jag haft asa kul på gymmet med Vickies :D så e pretty happy right now :D

Imorrn blire antagligen gymmet igen känner sig hemma där nu ;)


pease love n understanding all you lovers ;)


/A


LISA 17år!

Hola, den mest aktiva på bloggen skriver.. hehee. Jag saknar värme! Vill ha lite vårväder nu tack :) Imorgon ska jag nog köpa en skinnjacka, ska bli väldigt fräscht med nya saker, har även inskaffat mig ett par solglasögon! BIlder kommer. Har nyss legat i soffan och degat till kanal5, Den Rätte För Rosing. Ganska sjukt program det där men ändå roligt att följa. Allt är så patetiskt. Nu hade jag tänkt hoppa in i en varm dusch och fräscha till mig lite. I morgon är en ny dag med nya möjligheter. Kramar Emma! 

GRATTIS MIN SOCKERPÄRLA, LISA!



Robyn - Be mine (live n' acoustic)



Sömnbrist, huvudvärk och sockersug. Vad mer kan jag säga? En lugn dag får det bli för mig tills kl halv 7 då jag och Alexandra kör afrodance på Najaden. Skitkul! Men jag har varit duktig idag också... Håller på att städa min garderob, så man får ut lite skit. Hej påre

TWISTED N TORN APART

Trodde jag visste hru jag skulle göra men nu är jag inte säker längre jag dras åt ett håll men det andra är säkrare... VAD GÖR MAN ?!?!

som man bäddar får man ligga!

Nu e jag hemma igen. sitter och knapprar lite smågodis LITE lovar! Idag kommer simon hem sent på natten tror jag så aa då ska vi snacka lite och så vi får se vad det leder till...

Nu måste jag bättre mig med min hälsa min skola och mitt psyke börjar bli förmkt igen :/ jaja jag ger inte up har ju min underbara Vickie & självklart Lucas :)

Lär vara inne ett tag till e inte så trött men nån fler inlägg ver jag inte!!

god natt ifalll att puss <3333


Sanningen varar längst

Med videoinlägget längre ner menar vi inget illa till de som kanske nämns.. Jag är glad att den där lilla incidenten på mindre än 5 minuter hände just idag och ja, hoppas att man fortfarande kan vara vän med killen. Han är ju trots allt rätt så schysst om man tänker lite goda tankar. Haha, men är lite irriterad på killar som gör PRECIS likadant bara. Men no guy no cry! Nu övergår jag till min största och första kärlek: Håkan Hellström. Bästa musik som nånsin gjorts, och okej, han är inte snygg nånstans, men bra är han. Geografin är min största fiende just nu.




Heipa
/V

Tiger Lou - Oh Horatio


Lucas här!

Morsning korsning!
är de bra med smilies kära läsare?
haha dom glömde logga ut så tänkte slänga upp ett inlägg :) tänkte faktiskt inte skriva så mkt :) men ibland är de faktiskt kul att skriva i andras bloggar :) haha
kan ju berätta lite om smiliesarna! iof så vet jag inte alls lika mkt om emma men men skit samma!
aja iaf den bitchigaste är iaf Alexandra, sedan har vi Victoria som är den oftast glada och sist  har vi emma som är en rolig och glad tjej vad mer kan jag säga liksom? 3 sköna tjejer asså...Alexandra drog precis hem och vickie stack för ett litet tag sen så nu sitter jag här med mamsen och kollar på simon och thomas på tv 3 :) aja men de var allt för mig ha de bra! besök min blogg också!
Luckylukes.blogg.se

ha de najs!

Videoinlägg- Vickie & alle


Alexandra Ignell- He makes...



Haha hade lite tråkigt i skolan så slängde ihop en liten truddelutt hihi. Dålig ljudkvalitet men skitsamma bara för kul.

/A

nu stänger jag ner datorn för dagen puss puss





träningsgalen

Älskar att träna, det får en att bli lycklig avslappnad gladare och man får mer energi. Idag blev det bodypump en timme och sen spinning en halv timme sen lite styrka på det :)  nu sitter jag och tittar på gossipgirl. fick nyss et gulligt litet sms från Simon som kommer hem imorrn från Italien. Så avundsjuk!!

Imorrn ere prov komemr inte gå gå bra men what ever! Ska säga förlåt till Lucas oxå har fått mens idag så var lite bitchig mot honom imorrse hihi förlåt gubben!!!

Nu ska jag göra smothie och ta en frukt och se klart på gossipgirl

puss på er alla goa & glada !!



godmorgon Söndag

Nu har jag väl lugnat ner mig en aning från igår. Jag tkr verkligen att Melodifestivalen har blivit ett skämt men nog om Melodifestivalsnack!

Vakna nyss åt en härlig frukost med jucie smoothies stekta ägg och vanilljyoughurt med banan i :)
Just nu sitter jag och tittar på gilmore girls och har precis bokat ett body pump pass på najaden vid fyra, ska bli väldigt skönt/jobbigt att träna bort det man svulla i sig i helgen.. Jag och mamma har planerat att vi ska åka till cypern i höst men sen kom vi på att Anthony har sin första vecka på förskolan och man måste tydligen gå på den. Så då tänkte jag mig att om Vickie ser det här.. så tänkte jag att vi åker !! det kostade 1000 kr biljetten och så kan vi ta med nån rolig över 18 så mammorna blir lugna jag har en perfekt i tanken. Vi får se vad som händer. men nu ska jag gå och hjälpa till att tappetsera i matsalen här hemma

Ha det bra lovers


melodifestivalen?pudelfestivalen?

OMUSIKALISKA SVERIGE DET ÄR EN SKAMM

Det är ett skämt, en skandal hur kan operasångerskan gå vidare det är helt ologiskt och helt rubbat. Deras system är det sämsta som finns MAN KOM JU FÖRFAN INTE FRAM VISSA GÅNGER MAN RÖSTA !!! TÄNKT DÅ HUR MÅNGA RÖSTER SOM INTE KOM FRAM, MÅNS SKULLE VUNNIT ELR MOVING ON DET ÄR EN SKANDAL DET ÄR LÖJLIGT!'

HON SER FAN UT SOM EN PUDEL! DETTA ÄR EN MUSIKTÄVLING INGEN JÄVLA HUNDTÄVLLING. LÄMNA HUSDJUREN HEMMA MÅNGA ÄR
ALERGISKA !!!


JAG GRÅTER SKRIKER OCH ÄR HELT I CHOCKTILLSTÅND!!!


Jag checkar ut!

/A

melodifestivalen tvåtusennio

tjenixen. Tillbaka från skola och Nationella prov i Engelska.. Vettefan hur det gick, hörförståelsen gick verkligen åt skogen, tyckte att det var svårt att höra av alla sa och allting bara krånglade för mig. Fredagen den 13 var det ju, så varför skulle det inte drabba mig liksom. Kul! Men för Vickan gick det såklart bra för! lyckooos. Men nu iveckan är det inga prov och det är väldigt skönt men vi slipper ändå inte undan plugg, vi har såklart två läxor i So. Men det är ju ingen nyhet.

Ikväll är det Melodifestivalen, så såklart kommer man hejja på H.E.A.T, där min syssling sjunger och sen gillar jag Måns låt också! Hoppas, hoppas! Bara en kvart kvar, skriver efter Melodifestivalen :D


 /KRAM EMMA


kvällens planer

Eftersom det är Melodifestivalfinalen idag och min kära klasskompis Molly medverkar i så ska familjen sitta bänkade framför tv och rösta som en galning. kvällen bjuder även på Sushi vi ska göra egen sushi så himmla gott spec närman kan göra hur många man vill :) Sen blire kladdkaka på det inte nyttigt men vafan man kan inte tänka på vikten hela tiden. Ska ända köra hårt på gymmet imorrn och det blir nog ett bodypump pass oxå :) plugget går åt helvete som vanligt.
Vill vara utomlands just nu på en varm strand med kristallblått hav med en färgglad drink i handen Det låter himmelskt!!

Vad vill ni att vi ska skriva om i bloggen?
 jag e så sugen på att skriva massor men behöver lite tips och vad ni vill läsa om :)


VET INTE VAD JAG TÄNKTE MED NÄR DENNA BILD TOGS ?!?!

/A

Vårjackor

Igår köpte jag en jacka. Eller jag fick en jacka av mamma på min namnsdag (den 12 mars) så för alla som inte grattade mig då har ni chansen nu! Haha, men i alla fall. Jag fick en beige kavajjacka ifrån H&M från mamma och så bytte jag den mot en annan snyggare beige jacka ifrån Vero Moda. Beige passar till mitt orangea hår (som ska ljusas upp till våren btw, ska använda blond sprej i think...), så why not?

Och det är jävligt snyggt till våren! Satsa på en jacka i nån annan färg än svart till våren. Eller okej, skinnjackor ska antingen vara svarta eller bruna, men annars tycker jag att man ska satsa på en jacka i kanske beige, brun, vit, jeans, eller nån annan stark färg som röd kanske. Bara om man vågar. Här är i alla fall min jacka...



 

/V

lite pix från dagen










Bilder från dagen, vi checkade i affäer i Haninge C. Nu sitter jag hemma och "pluggar" jaja ni vet hur jag är ;)
men nu ska jag försöka pluga lite...

Dagens helgens och gårdagens saknad: Simon!

/A

att vara eller icke vara en bra vän ?!

Jag har gått runt och tänkt på en sak nu, och pratat med en massa. Vänner, kan man verkligen lita på dem?
Först och främst måste vi ta upp vilka typer av vänner som finns.


En dålig vän
: En som inte riktigt ställer upp som aldrig ringer utan man måste ringa den själv och så pratar den bara om sig själv när man väl träffas.
En bra vän: En som bryr sig om en men man e inte riktigt nr 1 men man vet att man står personen nära.
Vän m förmåner: kill/tjej vännen som man bara är vän med in public men utanför så har man inga gränser då e man varandras. kk typ.
Vännen som gör allt, Bästa vännen: Vännen som ringer än varje dag och ser hur man mår, och om nått har hänt vet man att man kan åka till din t.om. mitt i natten. den som alltid ställer upp i dåliga och bra situationer.
Uttnyttjande vännen: Sen har vi uttnytjande vännen. Vännen som är vän med dig bara för att du har nånting ex pengar. elr som bara tar dig i andra hand att hon går bara till dig när alla hennes vänner e upptagna.
Backstabber vännen: Elr backstabber vännen, som man tror man kan lita på och den personen säger det oxå. men när det väl kommer till kritan så om nått händer så bara vänder hon sig om och blundar. den som sviker och pratar skit om en backom ens rygg.

Jag har iallafall varit med om alla typer. Och jag har lite svårt att ta speciellt tjejer på allvar. okej förutom de som man har kännt sen man var små elr väldigt bra. Jag vet inte men det känns som att tjejer ser andra tjejer som ett hot. Allt handlar om att ha de snyggaste kläderna till den bästa pojkvännen. Har man inte de, så e man sorglig enligt vissa. Jag säger inte att alla tkr så men en hel del. Jag har mina vänner and thats it dem jag kan lita på till 100% visst man kan få flera sånna vänner. men om inte så är jag riktigt nöjd emd dem jag har :) och älskar dem jätte mkt!! en bra vän växer inte på träd och man ska ta väl vara på dem.

Nu kan jag säga att Vickie som har sovit här (secrete: vi somna nio igår ) vi var as trötta, hon spelar på min gitarr och aa det går som det går ;) haha :D hon rensar bland allt mitt skräp smycken och sångnoter och skit haha. toppen männsika :D


Belive n you will succeed!

/A

Legally blond



Tiden som blond, fjortis och ännu mer blond. Jag är fan helt rosa i ansiktet? Det här var cirka ett år sen. Snacka om att mitt utseende har förändrats det här året. Det första var att färga håret brunt. Det blev rätt fläckigt och dessutom åkte jag till Thailand direkt efter, så håret blev väldigt ljust ändå. Efter Thailand färgade jag hos frisör och relutatet var fortfarande fläckigt, men rött den här gången. En onöjd Vickan gick ut från Satch i Haninge C den dagen. Därefter har jag färgat håret mörkare och mörkare hemma men till slut tröttnade jag på min ljusa utväxt som kom efter bara några dagar så nu blonderade jag det för inte så länge sen. Det blev oranget. Jag har fått utväxt nu oxå btw. Jag vill bli strandblond. Men jadu, det lär inte hända på ett tag. Haha, färgandet orkar man snart inte med asså. Eller vad tycker du? Och vilken hårfärg tycker du att jag var finast i?

And it hurts with every heartbeat

Enda sen torsdags har jag fått sömnbrist. Vaknar från 3-5 gånger per natt. Detta händer alltid när det strulat sig i en relation med nån som jag tycker om.. Fan asså. Vad jag hatar det här

Idag tänkte jag och Alle planera lite för vad för kläder och accessoarer vi ska köpa till våren. Så vi ska åka till Handen C och senare ska vi nog gymma lite granna. Resten av dagen är oplanerad.



I call it love

Tja katternas katter! Jag har hittat tillbaks igen. Känner att jag inte har bloggat på ett bra tag nu. Har haft annat på tankarna. Det har jag nu också, men varför inte skriva om det här och låta hela svenska folket veta?

Det är ju så... Jag har bara blivit sårad den sista tiden.. Jag försöker inte få er att tycka synd om mig, jag berättar bara som det är. Det har handlat om allt ifrån killar som är rent dumma i huvet och som jag gillar på riktigt till sånna som bara varit. Jag kan säga att tiderna med min första riktiga pojkvän va riktigt härliga, jag va lycklig och kär. Därefter tog det slut och det tog mig ett jävligt bra tag innan jag kom över honom. Vet inte riktigt varför, men det var något hos honom som fastnade. Därefter kom en annan kille som verkade vara riktigt snäll och urgullig. Men ja, det visade ju sig att det inte riktigt var så när slutet närmade sig. Haha, jaja och okej jag fick min revansch på honom. Och det ångrar jag fan inte. Verkligen inte. Men ibland kan jag faktiskt komma att tänka på honom. Han va riktigt söt egnetligen. Bara att han inte passade riktigt för mig. Sen har det bara varit några meningslösa flirtar... Nu däremot träffar jag en kille, vilket ni kanske kan gissa på vem det är om ni har läst bloggen. Och ja, jag gillar han. Det gör jag. Men vettefan vad han tycker om mig. Får väl se vad som händer antar jag... Usch, egentligen hatar man killar när man egentligen älskar dom. Underbara, men rent skit ibland. Jaja.

Jag har fått ut det jag ville säga.
Ha det. /V



Hahahha, gosh. Jaja, jag bjuder. Detta är i alla fall två av de människor som jag bryr mig om mest i hela vida världen. Kärlek kallas det


Somewhere over the rainbow...



Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby ii ii iii
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true ooh ooooh

Someday I'll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind me ee ee eeh
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top thats where you'll find me oh
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dream that you dare to,why, oh why can't I? i iiii

Well I see trees of green and red roses too
I watch them bloom for me and you
And I think to my self
what a wonderful world

Well I see skies of blue, and I see clouds of white
and the brightness of day, I like the dark
And I think to my self
what a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Singing, "How do you do?"
They're really saying, I...I love you
I hear babies cry and I watch them grow,
They'll learn much more
Than we'll know
And I think to myself
What a wonderful world (w)oohoorld

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I hiii


funderar på att byta skola

Hej Alexandra här, skolkalexandra sklkar från skolan igen. elr jag e
faktist sjuk jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går! men
men jag funderar på att byta skola visst fine Rytmus är bra och så
men det är inte min grej längre jag älskar att sjunga och dansa. men
på rytmus har man även ljudteknink gemu och andra konstiga ämenen
jag inte kan elr pallar med att lära mig, och grejen är att varför lägga ner
 tid och kämpa för att nå ens g i de ämenen även fast jag ine vill lära mig
det. elr att gå på en skola där jag kan dansa och sjunga och thats it och då
kan jag även få bra betyg i de för att jag vill lära mig mer om det och kan
även lägga ner till på vanliga ämnen. så att man går ut med bra poäng
så man komemr in på ngt universitet elr liknande. Vad tkr ni ? det är upp
till mig jag vet men lite synpunkter är alltid bra..


jaja idag blire soova och sen ska jag faktist åka och jobba och sen
 hem och sova igen!!
 
vilket liv man har. får bättra på det. längtar till påsklovet ska
till fjällen till våran vinterstuga i funäsdalen och bara åka skidor
 dricka varmchocklad och mysa. bara va helt enkelt !

/A

byta hårfärg

okej om inte vädret vill bli vår tänker jag ta saken i egna händer och bli vår jag istället, jag har börja köpa jätte mkt vår kläder helt sjukt och den 23 mars ska jag klippa och slinga håret. hur ljust tkr ni jag borde slinga?!


/A


dålig uppdatering

Dålig uppdatering beror på att min dator inte längre är så lockande, jag går in ibland kollar fb och msn, bloggen, sen står datan med musik på ibakgrunden och man har inte lust att sätta sig vid datan. sen så har träningen fått mig att vara mindre vid datan och mer på gymmet.


Igår var jag och Vickies på ett afropowerdance- pass det var as kul det är ett pass jag ska börja gå på ofta :) efter det åkte vickie hem och jag stod 40 min på löpbandet och sen små snacka jag lite med folk jag träffa där. vissa fick mig att tänka om och vissa blev jag bara glad över att träffa :)

Idag är planerna att bara CHILLA GALET  är nämligen ledig elr a rättare sagt vi har mentorsdag och vi ska vara där en timme för att fika  -.- så jag struntar i de jag försöker ju sluta med gottissaker :D fast jag misslyckas ganska rejält hela tiden :P

Dagens;

saknad: blir ..... ngt som jag börja tänka över igår!
Outfit: vitt linne mjukis(hemma kläder)
Smink: just nu inget sen, Foundation, puder, mascara, ögonskugga
Frisyr: Plattat utsläppt
Humör: ganska på topp, men psyket sådär
Materiella vill ha: Åhh pengar, alltid pengar, vad annars
Sjuka: förkyld och ont i halsen
Låt: Eros Ramazzotti, Se Bastasse una Canzone

Drog: Juice
Längtan: sommaren
Saknad nr 2; Det gammla, plus englundarna
Korkade: pappa,


Vi bjuder på den ;)



Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar

Just nu sitter jag och pluggar spanska tills imorgon. Har nämligen prov men vet inte om det blir inställt eftersom våran lärare inte var i skolan idag och han hade lovat att han skulle hjälpa oss idag med plugget till provet. Jag behöver hjälp med att översätta en text som jag försöker att klura ut nu. Lite svårt... Och så har jag So läxa tills imorgon, som handlar om Indien med omgivning tydligen, vi ska kunna kartan, på Fredag har vi Nationella Prov i Engelska. Känner mig inte helt topp på det för det verkar ganska svårt tycker jag. Men nu orkar jag inte tänka mer på skolan..

I helgen har min söta lilla syster varit här i Haninge. Det hände inte så jättemycket, solade, hyrde film, P.s I love you, kollade Melodifestivalen och tog det lugnt helt enkelt. Ewelina började bli sjuk och själv nu känner jag mig inte helt frisk och hoppas på att inte bli allt för sjuk. Får ändå inte missa något i skolan nu. Det ända jag har kvar att säga är att jag längtar efter värme! Känns bara som det blir kallare och kallare hela tiden! Juste Elina kom hem ifrån Egypten i Lördags och är väldigt brun, är såklart avis på henne. Men det är ju en självklarthet! ;) Nu ska jag fortsätta med Spanskan. Kramar på er alla! /E


Elina, Jag och Merrhan.
 saknar min hårfärg

summerlovin

tre sommrar sen, längtar till sommaren 09





/A

The way you make me feel



Okej, jag kan erkänna att jag tycker att Darin har blivit snyggare och snyggare med åren och dessutom har han en vacker röst. Bangar inte att lyssna på han en mysig kväll som denna! Nu är jag skittrött. Har kommit in i en fas där jag somnar mellan 8 till 11 på kvällarna. Inte kul. Jaja, jag har inte hunnit med ett skit av det jag sa att jag skulle göra. Har bara duschat och kollat melodifestivalen med familyn.

C ya

Hemmakväll

Snart ska jag ta och lyfta mitt arsle och göra lite nytta. Har precis bokat ett pass på Najaden. Body Attack blire. Jag och Alle ska köra på imorron som fan. Idag tänkte jag göra ett fotbad till mig och pyssla om hela mig, därefter ska jag måla och sen om jag hinner sy upp mina klänningar medans jag kollar på Melodifestivalen!

Och jag håller på Sarah Dawn Finer även fast hon har en gigantisk hylla. CIAO




Peace out! /V

Mother, oh mother

Fan vad jag har en underbar mamma. Hon ska bjuda mig på en till konsert. Nämligen Melissa Horn. Det blir nog en till upplevelse jag inte kommer glömma på länge. Tack mamma!




The world's greatest.

fuck alltihoppa

GOOD GIRL GONE BAD !!!

belive me.....

/A


godmorgon


Godmorgon
gårdagen var ganska slapp titta på lets dance och sen typ lite filmer prata i tellen med Ester och sen blev det johnblund för mig. dagens göra är väl plugga för mamma sejjar att det får mig att stressa mindre -.- like what? jaja det sk ajag göra sen tänkte jag fika med ester men jag får inte åka in til stan jag får bara vistas i haninge denna helg för det är så stressigt i stan -.- asså mitt liv e byggt på stan hon gör mig galen !! så det blir att träffa vickie sen vet inte vad vi ska göra chilla kanske vi får se och imorrn ska jag fan palla mig iväg till gymmet !!!!!!!! blää vad min kropp ser ut nnu!!

 nu ska jag se på tretton och igår såg jag confession of a shopaholic aaaaass bra :D:D !! så himmla rolig killar borde se den för att fatta hur vihar det när vi shoppar ! haha

puss så länge !

/A

min kropp fick nog!

Okej nu ska jag berätta en sak som vanligtvist händer mig ganska ofta men jag brukar kontrollera det.. men denna gången fick min kropp nog! Som alla som känner mig vet svimamr jag ganska ofta inte länge utan bara blir yr och svimmar till i nån sec sen e allt bra lite trött bara. Men när jag som stressar blir överhättad, jag är en stressad person överhuvudtaget men idag blev allt för mkt! idag blev det såhär.....


-jag är så stressad jag ska ha drama uppspel nu och jag e den ända som kan replikerna och om detta inte går bra så komemr jag inte få de betyg jag vill ha!! Julia vaafan ska jag göra jag får panik?!
- det kommer gå bra gumman lovar!!


tror ni det gick bra elr...

.-Julia johanna, vänta jag mås... eh.. ajj mitt hjärt..hjärta...vänt... ehh.. hjälp... nu ... svimm... svimma..svimmar jag!!

ja kan ju bara sejja mitt hjärta gjorde skit ont det dunkade i hundraåtti och jag börjar hyperventilera sen börjar mina ögonlock få dampryck och sen svartnar allt ... Lite senare vaknar jag upp med ett ryck och omfamnar Julia gråtandes min chock släåpper, jag är ute från min koma, jag hör att runtomkring mig får alla panik lärarna ringer abulans men jag hinenr stoppa dem!!
JAG MÅR BRA, JAG E INTE HANDIKAPPAD?? LÅTMIG VAH NU !! den vanliga reaktionen jag får efteråt.

allt blir bra Teddan kommer och hämtar mig kör mig hem. trode jag va, svimma i bilen han tar mig till sjukan.. tydligen fått hjärtklappningar oxåå som grädde ¨på moset! när jag kom hem var jag helt utmattad och såg att jag hade fått feber oxå great!! nu undrar alla hur i helvete kan du vara så stressad så du risker hela din hälsa jag menar jag har haft magsår i snart tre år!! mitt svar blir VET INTE !!  det var min dag hur har er dag varit ?!



/A


Livet e en schlager

Vi, jag och Emma har försökt med den här jävla designen, men inget funkar. Så ni får stå ut till i helgen med det som vi har. Jag har i alla fall fixat en ipod, så there you go, NJUT!





Hurtiga Emma och Vickan på gymmet idag! Lägg märke till min "svullna" mage... Läskmage. Hihihihi!! Emma sover här idag. Jättemysigt. 8-) We're out! CIAO

miss old me 'n old friends but loves the new ones too


/A

en helt ny värld

Hej på er, no time no see

Just nu sitter jag och tittar på Ugly Betty och skriver uppsats och pluggar ihjälp mig!! grejen med att jag inte bloggat på ett tag e för jag har varit väldigt stressad mitt magsår har blivit värre och det ändå jag försökt göra är att inte stressa sova och träna. jag har inte orkat med skolan och nu sitter jag här med allt som skulle varit klart i veckan och nu har jag blivit sjuk oxå vilken bonus!!

Jajaj min mens är över and I love it !! har ju haft mens i 4 ½ veckan nu pga de dumma p pillerna men nu är det över så I'm back in track.. (dock inte mitt sockersug -.- )

I dag ska jag städa mitt bombnedslag till rum och sen ska jag bara chilla imorrn blire skolan förhoppningsvis och efter blire väl att träffa folk elr bara mysa hemma!!

JUSTE LUCAS ÄR HEMMA NU :D SAKNAT HAN SÅ MKT MIN LILLA LUCCE

puss på er

Shopping

Hej hå. Emser här.

Idag sovmorgon till halv elva, sluta tio över ett, mycket skönt! Drog med Victoria till Haninge Centrum och köpte ett par nya dojjor och så kom Eddi dit också, Victoria hittade ett par skor till Eddi så vi båda kom hem med ett par nya skor. Nicenice. Drog hem, mamma hämtade upp mig, drog till Ikea och shoppade lite små saker till mitt rum. Pretty nice. Actually! Kom hem runt halv åtta, började fixa och dona i mitt rum, dusch, semester svenskarna och nu sitter jag här och lyssnar på, Please forgive me med Bryan Adams. Så mysig att lyssna på, nu måste jag borsta gaddarna och läsa på till So läxan till imorn. Wish me luck. Här kommer lite bilder av dan och en bild av sommar noll åtta..



/E

Because I love you

Till nått annat innan jag går...
Jag lovar och svär att jag ska fixa ipoden med nya fräscha låtar imorron!



Det betyder... Att ni får jävligt bra musik enligt min smak. Allt för att ni läsare ska få ett så bra nöje som möjligt!
Och det gillar vi! CIAO


Allt om ingenting

Kan börja med att säga att jag har varit som en säck potatis de här dagarna som gått i veckan. Bara legat i sängen och sovit om dagarna. Somnade till och med kl 8 och vaknade halv 7 nästa morgon. 11 ½ timme är inte dåligt det. Därför känner jag mig äckligt fet och lat, så jag har bestämt mig för att ta ett RIKTIGT jobbigt gympass imorron. Just so you know lixom.

Idag har jag spenderat min dag med först kära Emma, sen kära Eddi. Han e en riktig goding han. Som vit choklad bland den mörka lixom. Ju ljusare, ju godare. Hahahha, fan vad jag är trött! Nu svamlar jag bara, så nu ska jag gå över till min religionsbok innan huvet exploderar.





Från bowlingen i fredags... Ofräsch och osminkad, det gillar vi!... Not

Vad tänker du på när du hör den här låten?

                                                  

/E

"Synd att man inte hade en cykel här bakom brudarna"

hey hallå everybody! Har nyss käkat och lyssnar på lite skön musik ifrån Markus Fagervall. Gillar hans röst och hela han grymt mycket, haha, min favoritidol ;) Idag var första skoldagen, mycket segt och tråkigt. Fick sluta lite tidigare så vi alla Smilisar drog till gymmet och körde stenhårt. Massor springband, cykling och vikter. Bra jobbat Smilisar! Fullt i gymmet, massor av folk, kändisar och killar som tror att de är något.

I veckan har jag och Victoria 1 fysik prov som jag kanske ska gå och läsa igenom snart. Känner att jag måste ligga i lite nu för att det ska gå bra på det här provet, siktar ju såklart på MVG. Får se hur det går. På Onsdag slutar vi tidigt och då drar jag och Vickan till Najaden och tränar sedan hämtar mamma upp mig för vi ska åka till Ikea! Jippi! Nu är det dags för mig att lämna datan. Skriver senare!



Lägger ut en bild på Fredrik och hans mormi också för att retas lite, peace! /E

gym with smilies

Nu ska jag snart slänga mig iväg till bussen för att gymma med Emma och Vickies. jag körde inte så hårt i lördags morgon pga komplicationer haha men idag ska jag köra på tyngre vikter och bättra på konditionen ;) så wish us luck nu och har ni själva några tips till oss angående träningen så skriv :)

/träningsalle


Ja det är mitt täcke i bakgrunden jag kan säga att mitt pluggande blev sovande i soffan ist.

firande av julia

Hej hopp nu tog jag tag i mig själv och orkade sätta på datan och så igår var jag helt död så pallade inte ens gå upp från sängen!! helgens firande var jätte skoj min kära vän Julia fyllde 17 år och födelsedagsfirande blev det haha i rotebor hos trillingarna weseth najs värre. i fredag hade vi det mys jag ochvickie najs najs och söndan var ganska död!

idag måndag är vi lediga från skolan så nu måste jag sätta i gång och plugga har inte gjort det på hela lovet och jag har prov och uppsatt som ska vara inne direkt på tisdag inte bra!!

sen blire gym med Emma och Vickie ska bli najs att fixa figuren till beach 09 !! haha






lite bilder från kvällen :) ganska sent tagna haha puss

Sweet dreams

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna för att sedan slagga ända till klockan kvart i 7 imorron! Skönt. Behöver lite skönhetssömn. Haha. Önskade dock att en speciell person var här.. Får nöja mig med att drömma så sött!






True colors

Slingningen kanske inte va en så jättebra idé.. Jag blev lite ljusare i hårbotten än i topparna. Kanske ser bättre ut imorron, who knows? Man får väl hoppas.

Idag har jag börjat måla på en tavla som ska säljas i mamis butik. Rosa himmel i bakrunden sen två röda hjärtan med vingar som "slingrar" sig kring varann. Mamma säger att jag ska hålla mig till vitt, beige, brun och neutrala färger. Men det är ju SÅ tråkigt. Jag vägrar. Jag är faktiskt eftertraktad och kändis bland mammas kunder! En kund hade kommit in och frågat om en tavla från mig. Så det så. Jag ska bli rik!




L.O.V.E
/eran Victoria

Neckless



Kollade precis på nyheterna på hm.com och titta vad jag hitta. Första tanken va "Gosh", men senare "Det det måste man bara ha" Haha, iförsig... Det är i plast och järn och kostar 249 kr. Lite mycket för lite plast kanske, men vafan
HUR BALLT VAR INTE DET HÄR HALSBANDET EGENTLIGEN?
Måste ha!

My dearest friend



Ville bara passa på att säga att Alexandra, hetingen till vänster, har en vän med förmåner. Kunde man inte ana! För det är ju nämligen jag. Mohahah. Där har ni också en bättre bild på mitt hår... Lite ballt är det väl? Eller ser ni bara Pippi Långstrump? Tell me, för jag vill veta! Och ikväll ska jag slinga lite i mitt hår. Eller min älskade mamma ska göra det. Så hoppas på att det tonar ner det röda. Och juste. Rödtottar är vårens bubblare enligt tidningen Chic! Så det ni, jag är modern vad ni än säger.

Lördagsmys



Här är Malena Ernman med La Voix som gick vidare igår till finalen i Globen, själv tyckte jag att Sarah Dawn Finer skulle vunnit istället för henne :) menmen, igår var jag bara hemma hos Fredrik och kollade på Melodifestivalen med familjen och tog det lugnt.

Förresten, imorgon är det skola som gäller, nya, tuffa hårda tag är det nu som gäller. Jag vill helst ha lite längre lov, en vecka till kanske? Skulle vara skönt! Nu ska jag kila ner och äta och sedan dra på fotbolls träning, see you later alligator! /E

Miss you



Vi alla saknar vår älskade gaypöjk Lucas (blondinen). Kom heeeem!!

My love



Det som håller mig vaken inatt är du. Jag kan inte sluta tänka på dig

RSS 2.0