godmorgon sweden

Tjingeling badring people! Kom nyss hem ifrån min lilla sötis Lisey, gårdagen vart super! Tränade först med Elaina Faina som nu är på väg till Egypten, (ganska mycket avundsjuk på den skitungen) och Victoria. Gick bra som fan! Efter det drog jag och Elina hem till mig, sa farväl till sötEken, åkte till stan med Lisey och fick också uppleva en catfight på H&M. haha kika in http://vendelsomaffian.blogg.se/ så får ni allt förklarat av mästerkatten själv ;) Tillslut fick Lisey't sina skor och jag min halsduk, vi kom hem till Lisas place runt halv åtta och käkade Thaimat till Let's Dance. Mycket mysigt. Senare på kvällen drog vi till Jesper och träffade trevligt folk. Tack för kvällen! Senare idag får vi se vad som händer, kanske drar till Jesper med Fredrik och Lisey + några fler och chillar till Melodifestivalen, eller så är vi bara hemma och tar det lugnt. Hur ser eran kväll ut? Bjuder på något trevligt? Bara skriva :)

 

Lisey and Emser in Spain! & Niklas Wahlgren diggar våra Ching Chong frisyer och kör en likadan i Lets Dance 20/2. Bulle mitt på huvudet och en fläta som hänger längst bröstet, rysigt snyggt! Hare bäst /Emser

Bowling



Blir det för min del här nu på dagen med familjen. Idag har jag tränat på najaden med Elina och Emma, och senare ska jag träffa Alexandra och då får vi se vad vi hittar på. Nått kul blir det i alla fall! Puss

The world's greatest

Kan bara säga att Christian Walz är grym. King over the world.












Här va mina favoriter. Njut och godnatt folket


träningsAlle is back

Idag har det varit ganska mysigt på jobbet, blev inte mkt jobb gjort men mkt snacka om band och massa små skit.. de är så sköna på jobebt så nu vill man ju bara jobba :), men ändå e det ganska skönt att det är fredag imorrn!!

IDAG HAR ALEXDENTRÄNINGSAMMAANDRA SKAFFAT ÅRET RUNT KORT PÅ GYMMET!

Haha jag kommer från och med nu träna minst tre ggr veckan så nu smiliesar så får ni följa med mig inge latheter nu inte ;) kommer vara på er!!!

Imorrn blire Vickie time gå lite affärer och på kvällen får vi se vad vi gör no plans elr jo ngr men inget bestämmt, :)

Nu ska jag hoppa ner i sängen och glo på en film High school musical kanske :)


puss & kram skummbanan
/A

Hissa eller Dissa det är frågan?

Från och med nu hatar jag Sveriges, Stockholms väder, eller nej, det har jag gjort länge nu men. Det har snöat några dagar i rad på senaste, hörde igår natt att det regnade som bara den och nu snöar det igen? Jag vill ha vår väder med solsken! Det får bli min diss för idag. Men nu ska jag sätta en liten färgklick på mina naglar som får hissa det tråkiga, svartvita vädret där ute. heipa!




Det klassiska vädret in Spain, de vill vi ha!

solen sken, nu vill jag ha värme från dig älskling

hej hallå :) Sitter här helt ensam hemma och gör absolut ingenting, är sjukt trött, fryser och vill helst hoppa ner i säng och se en film. Blir troligtvis någon söt barnfilm eftersom jag inte vågar gå ner i mörkret och kika efter något bättre.

Dagen har inte alls varit så lyckad, mamma hämtade upp mig hos Victoria runt halv ett och sedan var det meningen att vi skulle dra till Ikea och köpa lite små saker till mitt "nya rum" som det aldrig händer något med känns det som, tiden bara går och går.. Efter lite små tjaffs kom hon upp senare på dagen och sa att vi skulle åka dit på Onsdag nästa vecka då båda slutar tidigt ifrån jobb och skola. Slutar runt tio över ett, efter det tänkte jag dra till gymmet och förhoppningsvis hänkar Vickan med, hon har ju skaffat gymkort där så nu ska vi verkligen ta i till sommar 2009, hela smilies liggan kommer synas på Najaden! Det blir nice :)

Efter lite små tjaffs smakade jag på mammas nybakta tunnbröd, tummen upp, hon vart glad och runt klockan tre hämtade vi upp Syster Malin på Coop Forum efter hennes hårda arbetsdag, tycker också att Alleballen är riktigt duktig som har skaffat jobb, sliter medans restan av Smilisarna ligger hemma och degar! Hehe. Fast det är väl det lov är till för(?);) Malin ska förresten köra upp imorgon så vi alla önskar dig lycka till! Syster körde till Farsta Centrum, gjorde några fickparkeringar, vändningar och ett lyckat resultat! Helt klart Mycket Väl Godkänt ifrån mig som satt i baksätet och lyssnade på lite Coldplay. Riktigt bra band det där. Så tummen upp för dagen ändå. Nu svider det i mina ögon, ett tecken på trötthet.


Det var min dag det, hoppas ni har haft en bra dag på det soliga Sportlovet. Kramar Emma.

Redhead



Såhär ser jag ut just nu. Rödtotten Victoria Englund/Pippi Långstrump beger sig snart till Nalen... Ha en skön kväll för det kommer jag ha!

Really nice

Jag kan först och främst meddela er att jag har klarat mina mål inför nästa månad. Jag har skaffat gymkort på Najaden i Handen, var till och med och tränade där igår, jag har färgat mitt hår, blev kanske inte så lyckat, ser ut som Pippi Långstrump. Faktiskt. Men hoppas på att det blir bättre när jag slingar mitt hår lite ljusare. Och därefter har jag också klippt mig. Och tro mig, det behövdes.

Så det enda som fattas är just slingningen. Har letat och letat i både Handen och Farsta efter den ljusare sorten av slingmedel, meeeen det är ju klart att det är slut. Får ta mig till Maxi nån dag här i veckan.

Idag kära vänner. Ska jag och morsan till Nalen i City och kolla på Christian Walz där han har konsert ikväll kl 20.00. Där är mina planer för denna torsdagskväll :) Mitt resultat på håret kommer senare ikväll. Är tvungen att hjälpa mamma med maten nu. Mormor och morfar kommer när som helst. Dom ska käka här.



Hahahha, va bara tvungen. Drömdejten är det bästa spelet nånsin! Detta var innan jag färgade håret också btw.

vistelse

Hellou nu sitter jag hemma hos al la Rebecca :) super mysigt ! vi sitter och pratar och ser på tv elr jaja ;D  våra planer för kvällen blir antingen fruksallad och mys elr , båda fruksallad och fika med nån anna rolig männsika :D på något roligt café här inne i stan! Idag har det faktist varit kul att jobba tro mig elr ej, tänker fortf väldigt mkt på X vet inte riktigt hur jag ska göra med den saken men aa , och nu ser jag även att mina kära smiliesar skaffat gym kort allihoppa ni lär se oss på gymmet nu framöver ..
men nu ska vi äta och sen chilla ner på stan puss på er <3

träna!

Godmorgon läsare! Steg upp för ett tag sen för jag och Victoria ska åka iväg och gymma! Wish us luck! Skriver senare om dagens planer :)
 


hugs /emma

Victoria Englund

Även fast du e sur och butter på livet, och även om jag e dum och säger att nu e du dum så vet vi båda att jag älskar dig. vi har alltid sagt att vi e varandras soulmates att killar är bara bonus :D Du är min bästa vän, som min syster.


my friend

Idag var det än jobbig dag för mig, självklart slarvig som man är så tappar jag bort passerkorte -.- men hitta det igen på eftermiddag någon hade tagit det av misstag.. Idag skulle jag träffat X men aa det blev inte så...

Imorrn får jag hoppas på roligare upplevelser, jag ska nämligen sova hos min kära vän Rebecca Häller :), haha hon var villig att gå upp med mig på torsdag morronen, men hon bor gångavstånd 5 min från jobbet så det är skönt :)
Nu ska jag gå och se på film och kasnke prata i tellen med X beror på om han ringer :) puss


/A

Hejdå brunettvärlden


summer

Idag är det semeldagen! Någon som har mumsat några semlor? Själv fick jag reda på det nyss och är inte sugen på någon semla och efter mår man bara illa så det skippar jag för min del :)

Längtar till sommaren! Har nyss kollat igenom alla gamla bilder på datan och hittade massor av sköna bilder ifrån somarn som är sååå efterlängtad! Förresten, i sommar ska vi familjen bila ner till Kroatien och stanna på vissa ställen som t.ex. Polen och kolla koncentrationslägret, Auschwitz. Det skulle vara guidning i 3 timmar så det kanske blir intressant. Nu ska jag gå ut och sätta mig i Jacuzzin, skriver mer sen!



Solkysst Emma

EGOTRIPP


hihi nu släpper jag loss

åååhhh Det pirrar, jag leer, men ändå oro och gammal svek, vill att det ska bli bra igen,  men vågar inte släppa taget ..  elr  så kanskejag gör det.. x får mej att lee när x inte ser .. jag dras mig till x även om x inte alltid e så snäll.. x finns alltid kvar inom mig tro mig .. vad ska jag göra hur ska jag känna vad ska jag sejja hur ska jag va.  för i slutända är du den som gör min dag ! <3


Nu blire ljust

Hörrni.. Ni tyckte ju att jag skulle köra en á la Jessica Alba. Och nu händer det. Ska nu bleka håret idag lite grann och sen färga till en mer guldigare brun nyans och sen slinga håret om några dagar. Hoppas det blir bra nu. Håll tummarna för mig!





Och till vädret... Jag hatar den jävla snön.

Shopping



 
  
 



Och en nöjd Vickan går hem i ett par nya klackar som inte finns på bild också. Hihiiiii alltid lika härligt!

Oscarsgalan!

Orkar man vad snygga alla är på oscarsgalan elr ? nej trodde väl inte det kolla in Miley Cyrus och Vanessa Hudgens de är jätte unga men ändå gå rde på oscarsgalan hur snygga som helst de de mest fantastiska klänningarna, man blir ju lite avundsjuk!!! Och för att inte tala om Vanessas snygga hunk till pojkvän Zack Efron..

Jajaj idag har jag slitit som ett djur på jobbet jätte kul men man e ju helt slut när man kommer hem :P, imorrn tänkte jag att jag börjar halv nio så kan jag sluta lite tidigare :P, puss på er
/A



Victoria is in the building!

Vill bara säga att I'M BACK kära läsare! Har haft lite mycket att göra på de sista dagarna. Har bl a handlat om plugg, shopping, bio, brist på tillgång till internet och att vara med Eddi. Haha, och jag kan inte säga att jag haft det dåligt direkt..




How sweet, huh?

Söndag

Idag är det som en vanlig söndag för mig, för andra e det som lördag,lov. Själv ska man upp kl halv åtta för att jobba :) ska faktist bli ganska kul ändå :)
Idag blire massor med film just för tillfället ser jag på Taken, den nya filmen jätte bra än sålänge , sen ska jag med Vickie på bio se I taket lyser stjärnorna :) har läst boken så hoppas filmen e bra :) nu ska jag klä påmiog äta o se klart filmen puss på er /A

pissed off!

vad händer med melodifestivalen? skandal... PuZsss


kissekatten

 Time to say hallo. how e lege? Liten snabbgenomgång med helgen.
Fredag: Skola, 2prov. Handen med Eddi och Victoria sedan kom Ewelina. Shoppade en jacka, Bh och en tröja. Bilder kommer! Hyrde film på kvällen och hade det mysigt med Ewelajna Schlajna!
Lördag: Vaknade (jätte)tidigt av Lillesyrran och hennes kompis.. Städade rummet, tonade också håret lite mörkare, stan, resturang och melodifestivalen. Nu ska vi gå och kolla på någon film. Fixar allt med bilder sen!



Mjau! /EmIIIizzS

Grattis !

Grattis Molly och E.M.D !!!!

Myskväll

Märker att det bara är jag som skriver nu förtiden. Hoppas det blir ändring på det, för nu har tjejrerna inget att skylla på ingen skola nu :),

Ikväll blir planerna att jag stannar hemma ikväll vi har tydligen gäster som kommer hit och sen så ha rmamma någott att berätta tydligen .. så för min del blir det en mysig kväll med mamsen och la familja framför melodifestivalen och gud vad jag ska ringa och rösta på Molly :) EMD oxå kanske om dem e bra;p jaj nu sk ajag lägga mig ner och titta på Honey som börjar nu på femman:) ha det bra
puss på er

Mina skor



Snyggare i verkligheten :) jätte sköna, och kosta bara 220kr :)
/A

Fick jobbet !!

Haha vad glad jag är :) jag fick jobbet! jag sk anu under lovet jobba med avtal och juriststuff känns så skönt att man äntligen har fått ett jobb som känns påriktigt, jag sitter vid ett korntorsbord har en egendata och alla runt omkring mig är så vänliga och roliga :) haah så själv så ska man va på jobbet från 9-5 måndag till fredag :) för att jobba och slita !
igår så träffade jag min moster Fina, vi gick på stan och sen köpte hon dem mest gulligaste klackskorna till mig (bilder kommer senare) dem tackar vi för Fina :) sen gick vi på stan kolla på söders roliga männsikor, sen åt vi middag på resturang och sen tog vi en fika runt elva på kvällen på waynes coffee, mumsigt värre :)

Idag blir det till att chilla galet, kanske ska träffa Julia på dagen om hon svarar hon verkar inte ha gått upp än :), sen blire hem till Englund för melodifestivalstittande :) vi ska sitta och heja på min klasskompis som medverkar Molly sanden.

OCH JAG VILL BARA SÄGA ATT LYCKA TILL NU MOLLY !!  :D <33



/A


I got you


titta vad tråk man kan ha med webcam


jobbintervju

Idag ska jag på jobb intervju spännande, få se vart det leder! hoppas jag får jobbet så jag får lite pengar :)
anyways just nu sitter jag hemma och fixar ltie saker har oxå tagit lite bilder på de jag köpte här om dagen och ska lägga in lite :) snart ska jag äta och sen åka , ikväll blir det firande av mig med min moster jossefina vi får se vad vi hittar på :) skriver lite senrar pussar och kramar till alla!











 

Det är lite av det jag köpte och den outfiten jag har på mig idag wish me luck puss

.

Let me hold you for the last time it's the last chans to feel again.

all good things come to an end

Jag är så himla trött på allting just nu! Framförallt skolan, det äckliga trista vädret m.m. vill att  våren ska vara här, men den kommer väl snart I hope. Lov nästa vecka och det ser jag framemot :) Men vem gör inte det liksom? Vad ska alla göra på lovet? något roligt? ta det lugnt? Jag får se vad som händer, lite plugg måste göras även på lovet också. Har nyss pluggat massor Engelska och Matematik. Har båda proven imorgon så nu vill jag helst gå och lägga mig i min sköna säng och sova. I morgon kommer älskade, efterlängtade Ewelina hit, har bestämt att hon ska tona mitt hår mörkare. Sen får vi väl se vad som händer, blir en liten relax helg helt enkelt, men man är ändå så himla trött efter den hårda veckan. Nu orkar jag inte skriva mer, ska sova. Men njut av låten...




Ha de! /Emma

Hatar Ppiller

Jag har gått upp i vikt jag pallar inte med livert, orka gå upp i vikt och allt e tack vare de dumma pillerna,, för det första går man upp i vikt och för adet andra så får man mer sockersug och man e hungrig konstant, de symtomen kunde man kanske få om man tog dem och så klart får jag alla -.- suck....

aja idag hade jag uppspel med bandet i skolan det gic bra för mig sjöng väl helt okej och så men aa ändå blir man ju missnöjd tänker inte gå in på detaljer... sen har jag bara haft sång var jätte kul, engellska mindre kul och sen idrott vi hade boxning och mina handleder och händer e fortf. öma :S haha

nu skaj ag städa plugga och kopplaav ? om det går puss på er :) <333

Dagens:


Outfit: svarta leggings svart kjol högt i midjan. en t-shirt  diamantring, och svarta skor
Smink: enkelt, puder, svart ögonskugga, mascara, och läppglans 
Frisyr: svarthårband , det jag köpte igår :) 
Humör: irriterad
vill ha: helg/lov
Längtan: långt hår
Planer: jobba, träna.. 
Låt: Kelly Clarksson- My life will suck without you
Sötnosar: Paret Vickie & Eddie ;)
Saknad: Lucas 
Pengar: no money 



The Fray - Over my head (Cable Car)



En av mina absoluta favoriter.

Hey there Delijah

Åhhhhh, jag känner mig på dåligt humör, nästan bankar humör. Tur att jag fick lite bra filmtips av Becca och Hanne idag som det är lite slagsmål i. - Fight Club och Never back down. Dom ska jag ladda ner!! En annan film som jag är tvungen att se för min idiotiska svenska lärare är Flugornas Herre, bara för att jag har varit spysjuk i två dagar. Den ska jag ha sett till imorron. Så det är väl bara att sätta på den där jäkla filmen nu då.

Annars hörrni, så har jag en jävla massa att göra nu. Plugga engelska och matte är inblandat. Ha det!




Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawr. Heipa


Shopaholic!

Idag vblev det lite shopping för min del! det blev ett par klackskor, en väska. ett armband, ett hårband, fyrapack hårspännen blommiga :P,ett par solbrillor, lite vitaminer och hårkontroll :) känns jätte skönt att få slösa lite pengar så nu e dem faktist slut till lovet jag e ju för underbar :) jaja nu ska jag duscha och sen ta äckliga tabletten hårkontroll som jag hört ska smaka hundmat :S usch lite bilder kommer senare
pussspusss
/A

kär ? kan jag fortf bli det?

Detta skrev jag för exakt ett år sen !

jag förstår inte hur all uppståndelse av kärleken kan vara så stor. jag menar man hittar någon man gillar blir tsm bla bla bla sen så gör man slut gråter går vidare härligt sätt att leva.. not..
så e det jag ser det iafl. okej nu ska ju jag inte vara den som säger att det är överskattat jag  menar jag har ju aldrig kännt den kännslan av kärlek ellr jag trodde jag hade gjort det tills jag blev sårad och nu vill jag aldrig mera ha ett förhållande!.... okej det var också en lögn. jag måste nog sluta ljuga för mig själv och inse att jag är ganska patetisk och rädd. jag skulle säga att jag är en yngre och räddare "run away bride" jag träffar någon blir "kär" förstå att jag säger kär men menar blind av en liten kort varig crush. inom en vecka blir tsm med denna person och sedan e allt underbart !!    i tre dar!... sen börjar jag tveka och blir paranoid. jag börjar tänka för mycket på vad andra tycker jag börjar tänka på vad han tycker gillar han verkligen mig säger han bara såhär för att göra mig glad. vad e han ute efter. jag skulle nog sejja att jag har dåligt självförtroende och självkännsla. jag tror inte på att någon skulle kunna älska mi så mycket som i the note book ellr titanic ellr oc ellr one tree hill. jag lever i en dockusåpa värld. jag tror nånstanns att jag någon gång får den dära kännslan som man ser dem ha på tv. men som sakt jag börjar tvivla och sen gör jag slut. ångrar mig dan efter och försöker få tillbaka personen men olyckligtvis så vill dem aldrig ha tillbaks en. förstår varför skulle inte jag heller. men så gråter ag över det i en månad och sen blir jag bara sur och sen börjar jag leta vidare utan att ha gått vidare av den förra. jag kan ine fortsätta såhär. och nu tror jag att jag inte kan älska. är det så att vissa männsikor är för rädd för att älska en person bara för att man inte vill bli sårad? jag undrar .....

Nu skriver jag såhär lite kortare men så är det...

kärlek är ngt jag inte kanske känna längre eller min hjärna har låst fast sig vid att inte kunna bli kär och älska ngn, men är det så konstigt da, min pappa har kastat ut mnig & sejjer att han hatar mig, han har aldrig gilalt mig pga av att jag e för lik mamma... och sen har jag på alla de senaste förhållanderna blivit sårad ibland lite mildare och två förhållanden tog verkligen knäcken på mig.. grejen är att jag har oxå blibit väldigt bitchigare och jag tror att det är som ett skydd osm beskyddar mig från att bli uttnytjad och ner trampad av .. men vill man va den vågar man öppna upp sig för nån och vara helt ha ett obeskyddat hjärta, om det krossas igen vet jag inte om jag kan läka det nånsinn. visst jag e 16 år men jag har varit med om mkt och jag vet tro mig det finns andra som har det värre men jag har faktist blibit annorlunda och förstörd pga det.. men nu vill jag öppna upp mig för jag tror jag växer som person om jag gör det och blir mer självsäker i mig själv så nu ska jag skärpa mig ta i tur med mitt förflutna och lämna det bakom mig och just see forward ! wish me luck

No money, no fun ?

Jag kan börja med att säga att jag är en shopoholic!

Jaag kommer aldrig överleva denna månad!! Jag har absolut inga pengar förutom typ tusen kr från förra barnbidraget, mm och jag får inte mitt studiebidrag på lördag för min mamma har dragit in det för jag GLÖMDE BÄDDA SÄNGEN :S skumm mamma!! så imorrn ska jag även köpa ett par klackskor och en väska för de pengarna... och det är även LOV så kommer ha de nada money .. vad gör man ? kan man överleva ett lov utan pengar ?  jag menar jag vill ju fortf kunna ha kul hur gör man ? snälla ge mig tips !! skulle vara tacksamt :)



/A

På bättringsvägen...

Howdie. Själv vaknade man kl 10, suuuckers. Och jag har blivit bättre med sjukandet också. Har inte spytt på ungefär ett dygn nu. Skönt! Så jag går till skolan imorron i alla fall. Chokladen jag fick av min Alle gjorde mycket! Tack gumman <3

Och jag har så jävla ont i ryggen. Kanske kan tigga lite massage av min syster som är hemma nu också...? Vem vet, ska fråga senare. Idag har jag lovat mig själv att städa, men ska unna mig lite tid för mig själv också. Vilket innebär:

- få massage
- ta ett bad
- skrubba hela kroppen
- raka benen
- ansiktsmask
- smörja in hela kroppen
- måla naglarna svarta

Så, vi hörs senare!



jag saknar oss!

SAKNAR MINA SMILIES!
kärlek till er :)


Sportlov, kom!

Tjingeling badring! Vickan ligger hemma och är sjuk medans jag ligger och pluggar förfullt! Tycker synd om oss båda.. Sista veckan innan Sportlovet, riktigt skönt faktiskt MEN, i veckan är det de sista plugget som gäller: Matteprov del A & B, Engelskaprov, Spanskaprov och 3 läxförhör. Det kan inte bli så mycket bättre :( hur ser eran vecka ut? Lika mycket som vi har? Juste idag var sista ansökningsdagen om gymnasium också och till slut blev det YBC för min del, sen får vi se vad det blir. Har även checkat in ett par coola skor i stan i Fredags med Elina, och det kommer bli ett bra köp! & i Lördags var även Melodifestivalen, de jag gillade mest var Heat och även min syssling som sjöng!



/HUGS EMSI

Alla i min närhet blir sjuka :S

Haaha alla jag träffat i helgen typ har blivit sjuka! Som alla vet är Vickie hemma magsjuk och x är sjuk och massa i skolan e sjuka e bara en tidsfråga innan jag oxå blir lika sjuk!! suck -.-
 Iallfall eftersom vickie är sjuk så tänkte jag åka och överasska henne med lite chocklad och kärlek från lilla mig :) hoppas hon blir glad för jag riskerar min hälsa för henne nu haha 
 Som vanligt dampar min mamma på mig och att jag inte hjälper till här hemma så nu måste jag städa... inte mitt rum som en vanlig tonåring utan köket -.- vem pallar?!

HAHA hitta lite roligga bilder på min brorsa som han lagt ut på fejjan enjoy


Andree (brorsan) 4 killen från vänster 3 från höger

/ A


Me like



När man är sjuk som jag är en mysdress inte helt fel. Allt som allt blir denna mysoutfit värd 775 spänn. Ajajaj...

Sjuk

Det värsta som finns är att spy. Tårarna börjar alltid rinna och det smakar förjävligt i munnen. Och ja, jag har problem, jag vaknade kl 4 imorse och spydde, har inte somnat om sen dess och sen är jag så himla sugen på snickers så det finns inte...

Så jag är alltså hemma idag från skolan. Men jag är så rastlös så att jag sitter och tittar på MTV. Har inget annat för mig. Och juste nu när jag ändå babblar om ingenting kan jag ju lika gärna säga att jag sålde min tavla i lördags. 500 spänn gick den på. Fan va najs asså. Det är alltså nån söt person som har min tavla i sitt hem. Lite coolt faktiskt, eller vad säger ni?

Nu ska jag städa min garderob om jag ens orkar göra det. Ska unna mig lite oboy också hade jag tänkt. Ha det!



Svensk musik

Här, kära läsare, får ni lite svenska musiktips från Vickan!













Horoskop

Kärlek

Dagen kommer att göra det möjligt för dig att påverka din partners uppfattning inom ett visst område.


och för imorron är mitt:


Kärlek

Det händer mycket när det gäller kärleken. Vid dagens slut kan du vara helt slut av alla händelser och intryck.

Ojojoj säger jag bara undrar vad som händer imorrn haha, jag e ju en sån person som tror på horoskop :)

vi får se vad som händer nu ska jag se klart på gossipgirl!!



XOXO
 /A


Valentine presents

Alla hjärtans dag kunde inte vara mindre än otroligt mysig. En kväll med några av dom man älskar mest är ju inte helt fel. Eddi sov hos mig inatt. Han e go han. Ikväll händer inget speciellt för mig egentligen. Ska städa som innebär dammsuga, byta lakan, städa garderob, tvätta, osv, sen packa bagen och till sist plugga. Men bloggen kommer ju först i alla lägen så.. Jag fixar i alla fall så ni får se mina alla hjärtans dag- presenter.


Jag fick det här..




Som det stod detta i...



Och som var innehållande 200 kr.



Alla systrarna, jag, Emelie och Tilda fick ett varsitt sött halsband.



Sminkväska med...



Mascara från Maybelline



Rougepuder från Loreal



Läppenna/läppstift från Bed Head



Sen underkläder från H&M av mamma, och på det lite geléhjärtan...


Och till det bästa... En sprillans ny mobil(!!!)


Kelly Clarkson - My life would suck without you



Riktigt bra cover. Ett ord: Njut.

Söndag och massa plugg

Alla hjärtans dag var super mysigt, först var jag på Ikea och köpte massa möbler till mitt rum :) sen åkte jag hem till Vickie där jag blev omhändertagen, hon tappade upp deras bubbelbad och hade i massa oljor och roliga badsaker. inte nog med det sen masserasde hon mig satte på mig en ansiktsmask och målade mina naglar, det känndes som himmelriket :D , efter det gjorde vi oss i ordning för att gå över till Lucas :) där åt vi pizzaa och sen kom Eddie och vi kolla på melodifestivalen.

efter det åkte jag hem till x och så på film, åt alla<3dag dessert och mös :) jätte mysigt !!

Idag har jag bara pluggat ska faktist fortsätta plugga nu!

Vill bara säga att vi här på Smilies kommer sakna våran favorit kille Lucas när han åker i från oss till thailand i två veckor
 :( hoppas du inte kommer sakna oss för mycket,
 för vi kommer sakna dig massor hjärtat !


Favoriter <3

/A

Bad luck

Fredagen den trettonde är verkligen en otursdag. Och okej, jag är klantig jag själv, men det här var ju bara för mycket... När vi var påväg till tågen i Handen så upptäcker jag att jag inte hittar mitt busskort. Vi springer iväg och letar på vägen vi gått på och sen letar vi efter någon som kunde hjälpa oss med att betala bussbiljett på mobilen. Vi går in på pressbyrån och frågar kassagubben.

Jag och Alle hade gått in där innan och då hade jag råkat ha med mig en festis som jag hade köpt uppe i centrumet, och tydligen hade jag varit "otrevlig" när jag sa att jag hade köpt den nånannanstans. Så gubbjäveln hjälper mig inte, så jag springer ut ur affären ner till biljettkontrollen och frågar kvinnan som satt där i. Den bruden var i alla fall trevlig(!!!!) Hatar fanskapet på pressbyrån. Så jag köper en bussbiljett på mobilen för 20 spänn, och så hoppar vi på tåget som ska ta oss till T-Centralen. På tåget kollar jag igenom alla mina fickor och till slut hittar jag det jävla busskortet i en av fickorna som jag inte använder. 20 spänn i onödan alltså.

Därefter käkar vi på Kungshallarna och när vi sitter och suger på våra jalapenos upptäcker vi att det är en riktigt snygg kille som sitter framför oss. Jag petar på alle och nickar ditåt. Hon tittar på honom och det ser nästan ut som om hon suger av den där jävla jalapenon. Killen ler mot henne och jag och Alle kör en highfive. Sen tittar vi ditåt mot killen. Han sitter och asgarvar och hans kompis gör likadant. Hahah, det där måste sett kul ut...

När vi var framme vid Rigoletto går vi in på toa och kissar, jag och Alle. Och vad är det som händer då? Jag glömmer den fucking väskan som jag har allting i där på toan och hittar den inte när jag går in där igen. Jag och Eddi går och frågar i kassan om det är någon som har lämnat in den, och som tur är står bruden som lämnat in den precis där. Så, jag får alltså min väska i slutändan.

Fredagen den trettonde är en otursdag. Tro det eller inte. Har ni kanske haft lite otur igår? Berätta vad i sånna fall. Vi vill veta!




Forever you n' me. Alexandra Ignell

FREDAG DEN TRETTONDE

FAN VAD SKÖNT MED HELG !!!


Just nu sitter jag på min sista lektion, datakunskap så passande. jag börjar liksom räkna ner minuterna nu tills jag har helg! på denna lektion ska jag göra en plansch vet inte om vad än  men det blir nog kul, nog om pluggskriv nu 

FREDAG DEN TRETTONDE !! vem har varit med om något hemskt idag elr något oväntat, än så länge har jag sluppit elände men jag har en känsla av att det kommer. Därimot så ramla in mamma pladaskt hahahah ni skulle sätt henne pff garva ihjäl mig !!  Men som sagt har ni varit med om ngt ???

Snart sk ajag skynda mig hem träffa mr X och sen möta upp vickie fixa mig hemma sen dra på bio med my lovely people :) that I love so HELVETES mycket!!!

bilder från kvällen kommer senare 



Ha det bästa och var försiktiga!!!


Framtidens sångare!



Sötnosen Daniel som går i våran klass får vara med i vår söta blogg! Enjoy! HAHA

En massa om smink


Nu skka jag skriva lite om smink och rengöring som jag tkr är en av de bättre varorna.  Vi börjar med det viktigaste;

Rengöring och krämer

Fram till för ett och ett halt år sen tog använde jag alltid bara tvål och vatten som rengöring, sen fick jag höra hur dåligt det var för huden och fick olika tester på rengöring och krämer och fastnade till slut för Cliniques 3-steg serie som jag använder morgon och kväll, ansiktstvätt, ansiktsvatten och ansiktskräm. På morgonen brukar jag också dutta på lite ögonkräm under ögonen. Sen lägger jag också på en primer som gör huden slät, matt och jätte len.
3-stegs serie från Clinique
primer i fast form i burk , Instant Smooth, Perfect Touch från Clarins
och en ny som inte använts än, i lös form i pumpflaska, skin rev-er upper från i.d. bareVitamins


makeup

Jag har aldrig varit så mycket för foundation och puder, har mest haft mascara och lite rouge, även på vintern. Har alltid tyckt det blir så kladdigt och att det varit svårt att få puder och foundation att se naturligt och snyggt ut. Men, i somras när jag var i västervik så hade i.d. bareMinerals en monter där och jag fick testa att bli sminkad av deras produkter och det blev verkligen jätte fint, det kändes inte som man hade något smink men ändå var det som om man retuscherat huden så då köpte jag ett mini startkit med foundation, solpuder och mineral viel(som är helt genomskinligt och på något sätt smälter ihop allt och ger ett matt och fint resultat).  Och helt plötsligt blev det väldigt kul att sminka sig för det är så lätt och blir så bra. För första gången i mitt liv har jag tagit slut på en foundation, annars har jag fått kasta för att de blivit för gamla.

Det var alltså en ny i.d. foundation som jag handlade igår. Men det var konstigt nog billigare att köpa ett stort startkit med tre borstar och fyra stora burkar än bara en burk foundation och en bronzer. Så nu har jag även concealer och lite fler borstar. Tror många av er använder i.d. smink men för er som inte vet så kan man sola och sova med det, det andas och är bra för huden eftersom det är 100% mineraler. Det är så skönt, känns inte och kladdar inte.

Basen

först borstar jag på lite foundationpuder i små cirklar över hela ansiktet, sedan använder jag den lilla borsten och concealerpudret under ögon, näsvingar, haka. Efter det borstar jag bronzerpudret över kinder, näsa, panna, ögonlock och haka och sen sveper jag över lite mineralviel över det hela. Allt vi väldigt små mängder. Där har vi basen.

ögon

min favorit mascara kommer från YSL. På vardagar använder jag bara den och sen ögonbrynspenna från HM för att förstärka ögonbrynen. Till fest använder jag kajal från Lancome och sotiga ögonskuggor från Loreal.

mun

läppglans från MAC i färgen venetian A77, läppbalsam i färgen 03  från Sephora och till fest, lipliner från HM i färgen poppy red och sedan soft touch läppstift i färgen 54 Cha-chaRed från Isadora.

Det var allt. Några frågor?


Poem


L.O.V.E

Love is probably the best thing in the world. Och nu när det börjar närma sig Valentines day blir man så lätt förälskad i allt och alla. För en enda liten gullig grej de gör. Lixom jag dog när giraffen Melman sa att han bara behövde henne för att må bra till flodhästen Gloria i filmen Madagaskar. Det började jag nästan gråta för.

Men det allra bästa är nog en pojke att ha och mysa med. Eddi är den pojken för mig.


Rosettfrisyr

   

   


There you have it. Jag trivs faktiskt i det, believe it or not. Såg frillan på Lady GaGa i Chic för ett tag sen så var bara tvungen att prova! Testa själva:
1. Sätt upp håret i en hög toffs.
2. Dela upp håret i 3 delar, 2 tjockare, 1 smalare
3. Sätt in delarna i toffsen så liknar det något av en rosett hoppas jag.


Såhär ska jag i alla fall se ut imorgon! Andra kläder och lite rosaskimrigt smink bara så blire skit snyggt!

Skolplugg är tråkigt som fan!!!

Just nu sitter jag och pluggar Svenska A, skit tråkigt skriver en novell går segt...
idag har jag bara sjungit i skolan och haft eng, idrott. sen jobbat.



Inte på skriv humör just nu har as mkt plugga som jag måste göra på så lite tid. funderar på att ta en dusch och en kopp te efteråt för att varva ner och komma in i plugg stämning :)
imorrn blire först träff med mr X och sen blire bio med Vickie och co. Haha ska bli sketamysigt <3 sen får vi ser vart vi drar vidare. Nu är det knappt två dagar kvar till valentines day :D Jag ska iallfall spenndera den dagen med dem jag älskar vilka ska ni spenndera den dagen med :)? och vad ska ni hitta på :)??
see yaa later Bitches!!
/A


Oh happy day


Dagen har bestått av detta
Skola
Besök av Alexandra
Tripp till Brandbergen
Mötte Eddi
Solade (1 kr/min!)
Sightseeing i Handen på 841
Tripp till Haninge C
Fanta exotic
Hemåt
Middag
Film: Madagaskar 2 (helt underbar)
Lite prat
Eddi åker hem
Gymnasieansökan
Ute med Lucas och hunden Tosse

För läget just nu
Plugga religion


Hörs kanske senare om jag har lust och ork! Puss på er

Sanna ord


Ron Pope- A drop in the ocean



Gråter varje gång!
/A

Min outfit idag !



jeans : Gina tricot 400:-
t-shirt : Gina tricot 200:-
munkis : dont remember
skinnjacka :  Vero moda 1000 :-


/A

Sömnbrist borta

Hej alla smilies :)

Idag har jag inte varit i skolan,  försov mig till tio  idag så jag stanna hemma och tog det chillt förengångs skull har jag sovit i 8 timmar :D  Nu känns allt påt topp igen allt e helt perfekt :D livet är så skönt just u . och det får helst ara såhär ett tag nu :D imorrn blire till att jobba, och träna kanske,  sen fredag träffa X, och sen på bio med Vickie och Eddie :D lördag blire chillkväll hos vickie först sen hos ucas samma people som förra helgen !! :D nu ska jag vickie emelie & eddie sola see yaa later chics
 puss


My day as it should be!

Hahahahaha jag e den klantigaste människan ever!!

Som jag sa igår så hade jag tappat bort mina nycklar, när jag komemr till ksolan idag så kommer min idrottslärare och sejjer att han har hittat dem i skolan och att dem ligger i Repan (receptionen) men det är inte det klantiga. Vart hade jag glömt nycklarna kan man ju undra? jo de satt fast i mitt skåp jag hade alltså i fredags eftermiddag låst mitt skåp men glömt att ta med nyckeln som sitter fast i låset.
HOW STUPID CAN YOU GET!

Jajaj idag har jag haft Sh- prov gick bra med tanke på att mitt pluggande inte ligger på topp.
idag efter skolan har jag och Lucas varit och hämtat ut biljetter till friday 13th haha till nu på fredag som nämligen är fredagen den 13de :S läskigt värre jag och vickie ska gå :) ska bli kulkul !! sen idag har vi bara chillat gänget hos vickie och nu ska jag snart bege mig till sängen till mina drömmarsvärld

emelie

puss på er alla smilies <3
/A

bäst!

my girls!

Till er underbara tjejer från mig Emma :)

Friends 4 Life


To you


Videoinlägg


James Morrison ft Nelly Furtado Broken Strings NEW 2008



jag är förälskad!

What a day

Hej på er alla sötisar singel alle är här !

Idag har det varit en en halvbra dag visst roliga lektioner men har tappat mina nycklar så måsate paya as mkt.. plus att jag har fem prov denna veckan & och såklart har jag inte pluggat till ngt.. jag e så lyckad.. jag har varit så off de senaste veckorna.. men som mina vänner säger så är det nog bara en fas.. hope so... anyways...

Som sakt så är det valentines day's snart och jag vet att att som vanligt komemr jag pumpa All by my self låten och självklart Survivors hela dan !!

nu ska jag försöka sova har sovit exakt typ två tre timmar varje dag i två tre veckors tid nu puss puss see yaa bitches!!


Denna gooodingen bjuder jag på!
/A


Nu jävlar

Okej läsare, härmed förklarar jag att min "bantning" börjar från och med nu detta klockslag. Jag antar Alexandras straff, om ni inte kommer på nått ännu värre förstårs. Så här lyder det:

"HAHAH DU SKA HOPPA NAKEN I TCENTRALENS FONTÄN OCH SJUNGA IM TO BIG TO FIT IN HER TO BIG TO FIT IN HER OCH NÄR JAG BARA RULLAR FRAM"

Så, det är det som gäller en månad framåt nu. Håll koll på mig. Det enda jag får käka är frukt, grönsaker, och knapra tuggummin. Jag kommer försvinna i tomma intet.




Bye fetto, hello gorgeous. (Lägg inte märke till 98:- prislappen, haha)

Ångest...

Jag lovar mig själv här och nu att sluta äta så mycket godis som jag gör. Jag ska börja knapra extratuggummin och äpplen. Bättre kan det ju inte bli. Beach 09 here Vickie come... Och hörrni, ni får komma på ett jättebra straff om jag käkar något onyttigt på alla dagar förutom lördagar. Imagine. Kom på nått så jag inte käkar.




Snyggingarna själva. Alexandra och Julia

Sjuk Bra tjej !



Helt sjuk tjej, hon e GRYMT bra ni måste lyssna, förstå hur liten hon e med största rösten!


Spice girls powah 4 evah



Vad diggar ni modefrillorna? RAWR!! Och btw så har jag klippt mig, pars (stavning?) blev det. Pretty nice faktiskt.

Nedräkningen har börjat...

Bara 6 dagar kvar till Alla hjärtans dag och vad är inte bättre än lite små och romantiska citat eller klipp ur sångtexter, som man också kan säga till sin älskling på den speciella dagen? Vem vet, det kanske kan göra att man får sin lycka till den dagen? Vi smilies ska i alla fall starta en nedräkning och för varje dag till alla hjärtans dag så ska vi skriva ner fina ord, som ni också kan använda för eget bruk. Hur bra som helst eller hur?



14de februari innebär en mysig kväll med mycket lek och skratt med min käre bloggpartner och vän, Alexandra Ignell. Vi singlar håller ihop.

Kärlek till dig, Håkan och resten, men mest till dig


Melodifestivalen 2009

Melodifestivalen - hiss eller diss?
Det är frågan.. Enligt mig har melodifestivalen blivit sämre och sämre med åren.. Förut var det så att man bara lyssnade på de låtar som spelades där och att man avgudade de som var med där.

Till exempel som... Hmm, vi tar bara nått exempel, som Carola. Inte för att jag gillar henne ett dugg, men back in the 80's eller nått sånt var hon hur jävla bra som helst. Låtarna var riktig schlager och uppträdandena var äkta med gula dräkter som inte visade en enda urringning. Tekniken och framträdandena idag har bara blivit att man ska vara så sexig som man bara kan precis som alla andra. Riktigt tråkigt faktiskt. Och lixom, r'n'b, hiphop, techno, rock, dansband, osv har kommit in i denna melodifestival.

När jag tänker på ordet Melodifestivalen tänker jag på schlager, som ABBA, inte nån jävla hårdrockare som kastar sig ut i publiken eller eldar upp stället. Och btw, programledaren som leder denna tävling för år 2009, vet inte vad hon heter, är rent ut sagt dum i huvet. Haha, man såg verkligen hur alla artisterna hatade henne. Vilken brud asså...



Petra Mede hette hon visst. Hon var ju fan inte ens rolig, lixom vem fan skojar om att det är komiskt att vara homosexuell när flera av artisterna är det??????? Gosh asså.

Gossip girl

Ser på Gossip girl just loves it !!


här är lite bilder från igår :)




YBC- killarna is qute charming boys


 
fixar tacosen, Eddie,Vickie, Lucas, jag satt mest och titta på :P


som sakt så blev Vickie lite butter för jag e så lat :)


haah sen beslöt jag mig för att läsa en bok för singlar nu när jag e singel :)


Det var lite bilder från kvällen tog inte ngr bilder på senkvällen men men
nu ska jag städa och plugga puss på er alla
6 dagar kvar till valentines days !

Skitiga söndag

Det är söndag. Vädret är piss och jag sitter fast här med Fabian medan dom andra är ute med hunden Torsten. Jag lovade honom att berätta lite om hur det är att ha sex eftersom gullungen är oskuld. Nyfikna Fabian är ju i puberteten så varför inte berätta lite?

Jaja, hörrni jag bloggar mer när jag kommer hem. Ska ändå bara plugga på historian som jag ändå bara behöver läsa igenom, och sen ska jag duscha, känner mig disgusting... Så det blir lite bloggning senare kan jag lova! /V

Everybody loves Lucas



Haha, kolla in hans nya blogg som heter http://luckylukes.blogg.se/. Härlig kille, rekommenderas att kolla in!

Chill at lundberg's

Just nu sitter Jacob och Fabian och spelar Fifa 09 Lucas gör fruktsallad och Vickie sitter på mac datorn och jag sitter och spelar CS och bloggar lite , & Eddie drog precis :) alla e helt slut!! vi somna runt kl 7 på morgonen och vaknade upp kl nio :P så alla e döda som fisken :)  igår hade vi det väldigt kul middag det blev tacos :) massa chips och dipp blev det oxå. Vi kolla på melodifestivalen kan ju bara sejja att jag tkr helt seriöst att Marie skulle gott vidare iafall till andra chansen:S jaja vad ska man göra ?! sen blev det Kopps och sen blev det The ring höll på ATT DÖ¨!! under tidens gång blev Jacob, Fabian,Eddi och Lucas hungriga typ vid 1 så det tog ännu mer tacos ;)  sen blev det massa snack och cs tunering haha :D
nu ska jag äta min fruktsallad och sen dra hem för att plugga som in i helvete -.- suck  lägger in bilder sen när jag kommer hem
 /puss

Christian Walz - Wonderchild



Jag tycker vi firar att jag har biljetter med en gammal goding som i alla fall jag inte tröttnar på! Här ger jag er Christian Walz, mina vänner.

Can't get you out of my head

Morgonpigga Vickan är häraråååå. Kvällen igår vart inte så lyckad direkt, slutade med att jag åkte buss fram och tillbaka till dit jag skulle. Haha. Jaja, nu är jag hemma och helt skitseg i kroppen efter simningen med klassen igår. Bra träning det där med simning.

Efter händelsen igår att vara ute i det kalla vädret som finns här i Sverige i 2 timmar vill jag bara härifrån. Är avis på både pappa och Zandra och Lucas & co. Fan dom att dom drar till Thailand snart. Jaja, jag hoppas på att det blir en Egyptenresa i april för mig i alla fall!

Jag har tänkt lite och har kommit fram till att mitt liv faktiskt är rätt så bra egentligen. Jag har de bästa vänner som finns, en bra pappa, en mamma som inte går att älska för lite, en urgullig plastmamma, en bra styvfar, världens bästa syster, två småsyskon som kommer bli stora och vackra, en söting, en duglig garderob, bra betyg så jag klarar mig till det gymnasie som jag vill in till, och det bästa av allt: JAG HAR BILJETTER TILL CHRISTIAN WALZ!! Haha, okej, det är inte det bästa, allt annat skulle jag inte byta ut mot något.



Mina allra bästa vänner på min 15-årsdag. Love you smilies!
Här var då lite tankar ifrån min lilla hjärna till er. Take it or leave it.

nu är det dags för lets dance

Världens starkaste man! Det säger nog allt. Nu vill jag se Magnus Samuelsson visa något nytt i Lets Dance, see you later :)



alla förändras

Som ni alla vet så älskar jag att läsa Aftonbladets KLICK! Ibland står det ganska mycket roligt, om allt och alla. Från kändisar, mode och horoskop m.m.! Såg en ganska najsig hunk, Arnold Schwarzenegger som också åldrat och lagt på sig lite. Men vi skyller på att "skinnet bara slappnar av", jag menar.. alla ser väl hur vältränad han är nu? Här får ni en sexig hunk till något annat.. ENJOY!


Thank God it's friday!

Tjena sockertoppar! Hur äre med er? Med mig är det bara bra, är glad och sprallig och ska ta mig till Alle snart. Där kommer väl antagligen lite trevligt folk antagligen, annars så ska vi bara umgås och prata, prata och prata. Mysigt.

Morgondagen (lördag) händer detta:
Hem till Lucas
Laga tacos till middag(?)
Mysa och käka till melodifestivalen med väldigt mysigt sällskap
Och sen så sover vi där

Alltid lika mysigt att gosa med gospojken Lucas med flera. Hahah! Nu ska jag ta mig till bussen och den ska ta mig till Alles place. Ha en trevlig fredagkväll.


saknar mina smilies

Hallå alla läsare kika hit! Äntligen Fredag/helg, väldigt efterlängtat! Känns väldigt skönt att koppla av efter alla NP, läxor och bad. Så ikväll har jag bestämt mig för att ha en liten chill kväll för mig själv medans resten av smiliesarna är hos Alleballen och har det mysigt. (Avundsjuk) :D Kanske blir att jag tar ett titt på snygg Carljan on Lets Dance för han gör mig lite små generad. hihi. Tänker på att äta något gött till det också, så vad säger ni om.. popcorn och lite choklad? Vad äter ni helst för gott? Ostbågar, Chips, Smågodis? Eller nyttigt funkar också men inte på min front just nu. Skriver senare våra söta läsare!


HAVE A GOOD EVENING !



/ Emma


Christian Walz på Nalen



Nu har jag bokat biljetter för mig och älskade mamma till Christian Walz, (min idol) som är på Nalen här i Stockholm den 23 februari. Gud, jag dör. Jag döööööööööööööööööööööööööööööööööör! VA GLAD JAG ÄR JUST NU! Ska jag vara ärlig så hoppar jag omkring och sjunger hans låtar för mig själv. Gosh, vad jag är glad. Kan inte bli mer lyckligare!!!!!

Wonderwoman

Kommentaren från pappa av att jag skulle skaffa ett gymkort löd såhär...:

"Det kommer inte du använda, fetto."

Haha, okej, han sa inte fetto. Men jag vet att det är det han menar, så jag ska göra detta, jag har bestämt mig ÄNNU MER kära vänner. Jag ska börja träna. Victoria Englund ska börja träna som fan! Svett och blod kommer rinna, men I don't give a fucking fuck!!!!



Wonderwoman. That's me.

Städning på G

some times I know I got to runaway,
couse this feelings of mine wont stay
you hurt me so but still you care
 the question is what is fear
?



ok

Just nu städar jag mitt rum kommer ta förevigt -.- suck !! min mamma kommer inte hem fören vid tolv nån gång och teddan e i usa så måste ta hand om skit ungarna här hemma... imorrn hopaps jag att jag e frisk så jag kan gå til skolan hatar att missa och ligga efter :S sen ska jag träffa Vickie ha lite kul :) hos mig .
see yaa later chicks
thats hot !
/A

A change

Och juste... Imorgon är det bad med klassen som gäller för mig och Emma. Gaah, tur att man är ganska brun efter grillen. Annars kan man ju fan blända nån med det vita späcket.

Jaja, angående Alexandras inlägg "Beach 09?", tycker jag att hon är patetisk med "åååååh, fettet sticker ut!!!" DU ÄR INTE ENS I NÄRHETEN LILLA GUMMAN, jag däremot måste fan börja tänka på vad jag äter och börja röra på fläsket. Alltså träna.

Nästa månad ska jag ha gjort detta:
- Köpt gymkort
- Klippt mig
- Tonat och slingat håret




There I go. Haha, vilken snygging förresten... Håll koll på mig, för jag vet att jag inte kommer göra det själv. Thanx.

Tur i oturen

Haha, ni vill inte veta hur klumpig jag är egentligen. Vi, jag Emelie Malin, sitter på bussen den här vanliga morgonen. Sitter och snackar om allt och inget. När vi går av i Brandbergen för att byta buss hittar jag inte min mobil.

Så, jag har alltså glömt den på bussen. Roligt, vem som helst kan lixom kolla igenom den. Roligt. Efter nationella (som btw gick rätt så bra faktiskt) går jag och Emma hem till mig och käkar, och så ringer jag till min mobil och så är det en blatte som heter Alexis som svarar. Jag hör knappt vad han säger tills han säger att han har min mobil på bussgaraget.

Och på bussen hem därifrån var det helt fullt så jag ramlar omkring där också. Nu har jag min mobil tillbaka, men asså jag är ju för klantig ibland asså... Skärpning på mig.



Kiss on the lips... Och hoppas att ni inte är lika dumma i huvet som jag. Eller okej, jag erkänner, det går inte. Ha det!

Beach 09 ?

Mitt nyårslöft var att börja träna  3 ggr veckan, så man kan se hyffsad ut till sommaren, det varade i fem veckor denna vecka har jag  bara tränat en gång det var när jag var och klättra i fyra timmar :/ inte bra denna vecka har jag oxå haft som tjockisvecka mamma e så dum och köper hem chips godis och chocklad vad väntar hon sej att det ska ligga i skåpen och ruttna ? neej så jag går och småäter hela tiden och desutom har jag mens jag hatar att jag får mer socker sug då och att jag alltid känner mig hungrig och den här veckan har jag varit kaosad i huvudet så man äter för att dränka sorgen jaja titta på min kropp nu och om tre månader så ska jag lägga in efter- bilder så då får ni se om jag varit duktig elr inte haha shit måste lägga av med allt onyttigt nu :P !!!



Titta hur fettet sticker ut haha :D
/A

GOSPOJKARNA.BLOGG.SE

HAN FATTAR MIG PRECIS  LUCAS SKREV NYSS ETT INLÄGG OM KÄRLEK OM DET ÄR BRA ELR DÅLIGT, TKR ALLA SKA LÄSA DET DET KOMMER GÖR STTOOOOR NYTTA! LUCAS ÄR EN VIS MAN ! Han kan man alltid prata med :)
/A


Hey dad!



texten säger ju allt..

miss you so much!

Sitter och tänker på hur åren har varit. Massor av nya händelser har hänt i mitt liv, både bra och dåliga saker. Vissa saker saknar man och vissa saker ångrar man helt enkelt att man har gjort. Ibland vill man bara försvinna till ett bättre ställe och komma tillbaka några år efter då allting stämmer i ens liv. Men allting kan kanske inte vara perfekt? Eller vad säger ni? Det är mycket som jag saknar. Speciellt min Pappa. Det var såhär, min Pappa flyttade till Norrköping för ungefär 8/9 år sen, då han träffade en mysig, trevlig kvinna, hon hade redan två barn sen tidigare, de var ungefär lika gamla som jag och min syster Malin.

Pappa flyttade dit efter något år. Varannan helg hämtade han oss för att vi skulle kunna träffa honom på det ända, bästa sätt. Vi hade det kul och mysigt vi familjen tillsammans och fungerade bra ihop, men efter några år när man blivit äldre och alla känslor blivit annorlunda hände det saker i livet som man ångrar nu efter. Det kändes nästan som att vi blev släpade fram och tillbaka för att få träffa vår egna pappa och när vi väl var där kändes allting konstigt. Vi pratade nästan aldrig, det var stelt mellan oss och det kändes inte som vi kände varandra, vi gled mer och mer isär helt enkelt. Det kändes som vi åkte till Pappa för att träffa kvinnans barn, det var exakt så det kändes. Åren gick och gick desto äldre vi blev och vi fick andra saker att tänka på vi med. Fotboll, vänner, kärlek, jobb och skola. Vi gled isär.

Det var kanske några veckor sedan vi pratade i telefon och senaste vi träffades var 10 minuter i julas då du lämnade våra julklappar. Det ända jag vill just nu är att få prata med dig i telefon några gånger i veckan och få träffa dig oftare. Jag kan säga att jag saknar dig, mycket. Men det är nog inte bara jag som gör det utan även många nära och kära. Det ända jag vill är att få tillbaka dig i mitt liv som när vi var små, då allting var perfekt.

 

Bilden är ifrån sommarlovet när jag och Victoria även bästa vän var hos Pappa i Norrköping. Det var den ända bilden jag hittade i datan.

kom sommar, kom

Halloui :) Nu ikväll har jag inte gjort så mycket,
har checkat in vad som finns för kläder på H&M och Gina Tricot. Hittade lite små saker, behöver ett par jeans shorts, bikini och några fina skor. Tipsa mig gärna. Nu väntar Semester Svenskarna där nere, see you soon. Pussar Emma


Alla hjärtans dag ångest ?

HAHA, Som alla singlar har vid den här tiden av året! Men vafan vrf ska det inte finnas en dag för singlar? Jag tkr det är ohyffsatt !! Men men istället för att klaga på dagen så ska man göra det bästa utav den!, Finns det ngr singlar där ute som har nån ide på vad ni ska göra på alla hjärtans dag kommentera!!!! Själv har jag lite tips!
 
Istället för att sitta hemma och deppa och göra livet surt för en själv. GÅ UT  , det finns alltid en allahjärtansdags fest för singlar vem vet man kanske hitar nån där , kanske your love of your life?;)  eller så bjud hem brydzeen kirra pizza ben n jerrys cola och allt onyttigt och sen har ni as kul och bara snackar skit om alla förhållanden som går åt skogen och att kärlek e överskattat och att om man bara har vänner har man MYCKET !!  hihi kolla på vänner det kan jag rekomendera elr sex n the city :D Helst inget jätte romantiskt som The note book,  då kommer tårarna flöda tror mig ! BEEN THERE DONE THAT ! :D



Vad ska ni göra på alla hjärtans dag ?
/A

Kärlek, love, amor

Drömmen på alla hjärtans dag skulle vara att bara få blommor, choklad, en ring för två mille och så vidare.... Det är väl inte mycket begärt egentligen? Haha, nej jag skojar bara. För mig räcker det med en kyss. Fast då ska det vara en sån som bara händer i filmer, helst en ute i regnet utan paraply men med drömkillen. Ensamma. Mysigt. Åååhh, jag ryser bara av tanken.

Kärlek är det finaste som finns. Killar är däremot skit ibland, men är alltid underbara när dom väl är underbara. Ni killar kanske inte fattar den meningen, men jag hoppas däremot att ni tjejer gör det!

Gamla kärlekar är däremot inget att ha. Hahah, nykär och ännu kärare ska man vara. Man ska ha sin drömkille och man ska fan inte nöja sig med någon medelmåtta. Ett litet råd och en åsikt i tre meningar från Vickan till er. Hoppas ni tar åt er, det är det den här bloggen är till för.



Annars kan man ju alltid bli lebb, eller vad säger du Emma? Fräsching till höger också, btw...

Alla hjärtans dag presenter (allt från nätet)



Dåliga raggningsrepliker
Pris: 135:-
Hittas på: http://www.presentkuriren.se/
- Härlig bok att ge till sin singelkompis oavsett vilket kön den vännen har!



Naughty Knot
Pris: 185:-
Hittas på: http://www.presentkuriren.se/

- En väldigt vågad och vild present som är den perfekta outfiten på alla hjärtans dag för en tjej som älskar sin kille. Skulle gärna vilja testa :D


I <3 U-halsband
Pris: 249:-
Hittas på: http://www.bluebox.se
- Sött halsband i silver. Finns både kort och lång kedja. Satsa på detta killar om ni älskar er brud.


Kärlekscheckar
Pris: 45:-
Hittas på: http://bluebox.se/
- Perfekt om man inte har någon fantasi.


new car

Hej :) Tänkte berätta för er att min Låtsas Pappa Johan åkte hemifrån klockan fem imorse på sin resa mot Östersund för att hämta vår nya bil. Han kom hem alldeles nyss så vi tog en åktur runt Vega. Det kändes väldigt nice, speed  och verkligen en svenne bil. (Om du läser det här Ewelina får du låtsas som att du inte vet någonting, skulle egentlingen blivit en liten suprise for you sweetheart) Iaf.. Här har ni den! Enjoy.



 
/Emma, Emser, Emsi

Här börjas vankas kärlek banne mig...


Precis lagom tid för alla hjärtans dag present tips, eller vad säger ni?

Det blir bara värre och värre

Nu orkar jag inte mer.. blev hemskickad från skolan idag, för att jag skaka för jag frös men var jätte varm  jag somna på lektionen och jag ligger i sofforna och sover när jag igentligen har lektion.. Jag kan inte sova på nätterna för jag bara liger och tänker och allt runt omkring mig snurrar .. det är kaotiskt just nu ... Jag vill inte tänka på allt men vafan måste skärpa mig. imorrn får vi se om jag orkar gå til skolan som sagt jag orkar inte med nånting just nu.. Men aja nog med gnäll :D ska bli skönt med helg snart =)



lyssna på texten i sticket, !!!

/A

Attention please

Och btw så börjar jag trötta förjävligt på denna womanizer låten! Ska ta bort skiten idag tänkte jag och sätta in bra musik! Ni kan lika gärna tacka mig nu. Ciao ciao



Tilda och jag!

/V

Nervöst...

Nu ska vi ha nationella i 80 min kl 9, jag och Emma. Fyfan, jag kunde inte ens somna igår, vaknade av mig själv att jag var så himlans nervös 2 gånger. Usch. Men nu har jag laddat på med en energidryck, så det ordnar sig väl. Snart måste jag springa till bussen.. Wish us luck, de lär vi behöva.



"Älskade" 9:1s

trött sliten och irriterad

Inatt sov jag inte något pga. att jag grät hela natten pga simon..... och annat... men aja idag var jag i skolan och träffa vänner vänner e det bästa manhar i livet och familjen såklart! det ända jag gjorde i skolan var skratta med vännerna och sen somna jag oxå ngr timmar i sofforna har inte vart på en enda lektion duktigt alexandra.. men jag har mina anledningar.. sen åkte jag till Haninge C . för att träffa Vickie för att sola :) jätte mysit och fick prata ut mig en bra stund med henne . det behövdes och tack oxå Emelie för ditt stöd igår skulle inte klarat det annsrs..  nu så ser jag på ett avsnitt av vänner och nu borde jag somna.. imorrn blir det klättring på diselverkstan med juliaoch vännerna ska bli sketa kul :D jag bloggar vidare imorrn :D



/ A

Kat DeLuna - Love me Leave me



En skön låt, och gillar texten..

:D

Hej gott folk, Eva här. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg eftersom Veronica aldrig har tid, hon ska bara använda sina kondomer och ja, och ni vet vad hon gör då. :$ Så typiskt henne. Tänkte bara seja att the life flyter på här i Gävle. Nu i helgen var vi på Mega igen, shakade assen och hade skiiiiiiiiiitkul! Ville bara uppdatera lite, och i veckan kommer en liten suprise till er alla men det får ni se later. Puss och Kram EVA


Skrattgla'

Tjena allihop! Jaa, ni om ni är intresserade så mår jag riktigt bra, förkylningen och sjukandet har flygit iväg och jag är bara happy happy happy. Riktigt happy. Helgen som gått har i stort sett varit lyckad, bara en del av mina närmaste som råkat lite illa ut. Men som jag alltid säger: Don't worry, be happy. Allt kommer ordna sig!

Idag hade jag tänkt mig att träffa Alexandra i Handen vid 6 ungefär. När en vän behöver en vän så måste man ju bara ställa upp. Och det gör jag gärna. Innan dess ska jag ha pluggat klart både SO och NO. Roligt! Och vad jag ska göra imorron gör det ju inte bättre... Nationella prov i svenska, säger det er nått?... Men skitsamma jag är glad ändå och jag tänker göra detta med ett leende på läpparna och en liten marabou choklad vid sidan. Måste ju vara förberedd. 8-) Haha!

I'm out.
/eran Victoria

bulor och blåmärken

Haha konstigt nog vaknade jag upp med bulor och blåmärken på kroppen idag :) blev väldigt mkt dans igår. väldigt lyckad kväll :D med mina favoriter. idag vaknar jag upp med julia och ester brevid mig, idag har jag bara sett på film och städat hela dan :P  Nu ska jag och mamma gå och titta på satc see yaa soon !
 



Smilies önskar er en trevlig kväll !!



 

lite bilder ifrån förkvällen
kommre mer imorrn!'
/A


RSS 2.0