Carlito-Babylon Brinner ft. Aki & Jacco

Viktors favvo låt haah ;) its nice

Livet e allt bra orättvist!

Nu har jag fan pluggga det funkar med lugn musik tv i bakgrunden man inte ligger i sängen utan vid bordet och har msn uppe då fan funkare :O för mig alfal :P Jag kan inte sitta i ett tyst rum funkar bar ainte åd börja jag tänka på allt annat istället typ killar vänenr kläder mitt liv och aa då blire inge bra... Jag tror jag alltid har ljud runt mig förjag inte ska börja tänka för mkt då blire knas :/ Aja Imorrn skajag fan palla mig till skolan har endå bara två lektioner scemu och piano så de tär lugnan :D sen får vi se vad jag hittar på:) hoppas få träffa emelie men hon har så mkt nu :/

Livet e kort ta vara på det och låt ingen trycka ner dig!!

Älskar dig med hela mitt hjärta låt oss leva förevigt utav vår vänskap och kärlek tillvarann du och jag mot världen forever n ever no mather what! <3 love u lilsis


Vad e felet på mig ?!

Kom nyss hem från sjukhuset. Kolla vafan som e felet på mig. blir ju sjuk hela jävla tiden inte bra för skolan elr för mig. Men ialfall kommer dit måste ta stick i fingret jag gråter för jag hatar det crybaby sm jag e :P hah jag fick to.m. klistermärke för jag var så duktig och inte svimma :D Hade Luftrörskatarr med astma syntom. Jaghar ju astma sen födseln och jag har aldrig tagit mina mediciner för jag ville inte ha astma så jag låsades som om jag inte hade det. Så nu får jag skylla mig själv jaghar skitsvårt att andas och vågar inte somna på kvällarna för jag tror jagska sluta andas i sömnen. mennu har jag fått mina mediciner igen och nu får jag fan börja sköta det och ta dem.!! Så nu ska mamma åka köpa ngt gott vi kan äta på sen måste jag plugga historia men först ska jag sova. puss på er !


sjuklingen själv :)


musikfreak



HAHA sitter och lyssanr på denna gammla låt, mkt gammla minnen. Mamma kom in i rummet och sa attjag måste börja plugga och ta tag i skolan nu så ska väl sätta mig och plugga. Fan sist jag plugga var förra julen och det var inte ens mkt.. fan måste bli bättre nu. Fast som alla vet så tvivlar jag alltid på min linje jag går på nu. Sång visst det är skitkul att sjunga och så men jag vill liksom gå typ vanlig linje elr turism de som jag vill jobba med sen lksm. aja 1½ år kvar antar jag !

Du kommer alltid betyda pappa no mather what!

Fråga mig vad ni vill!?




Nu har ni chansen att ställa det fråger ni vill få svar på!
love u babes


dagen

Idag ahr jag varit hemma och varit sjuk, mamma fick åka ner till svb igrå natt och ge mig mediciner för jag inte kunde andas:S var fan livrädd. Idag e jhaag bättre men har feber och hostar hela tiden. Dagen isig har variit chill som fan topmodell och the hills har varit på hela dagen. snacka lite med emssn för ett tag sen :) snart ska vi äta och då komemr mamma hemmed en pressent till mig :D spännande ! Sen skajag duscha och sen chilla galet!


trött.nu

E så trött och sjuk ont i lungorna så ska sova nu. Allting känns så jävla bra nu. Nu e jag på rätt spår i livet. har tagit aldeles för mkt skit genom åren men nu e det slut på det. see you tomorrow loovers.


Falskhet- tar det till en ny nivå

JAG HATAR FALSKA MÄNNIKSOR

Jag har insätt förlänge sen att man verkligen ska vara en äkta vän till dem man verkligen bryr sig om. Att veta det är allmän vett. Man SKA veta det. Att vara en falsk vän kan jag inte beskriva med ord hur mkt jag hatar. Men en sak kan jag säga. Jag kommer verkligen tänka efter nu och se vilka som e mina rikitga vänner. Att folk lägger ner tid på att vara falsk förstår jag mig inte på och det ödslar bara min tid och energi. Jag säger hejdå till dem some falska nu. Tar ett kliv och växer upp. Jag vet vilka mina rikitga vänenr är och dem komemr jag alltid att kunna lita på.

Jag hatar falska människor - Tidsfördriv


Love is in the air

Det sötaste paret 09 Min lilsis och johan finns de några finare människor. så goa och omtänksamma och så jävla söta tsm att man dör !! Make it last forever babies

U make me belive in love again!


oj ingen uppdatering

Såg att min blogg inte blivit uppsdaterat på länge, har inte vart hemma alls så men kan ju ta och berätta kort vad jag gjort:

Fredags: Träffa upp Johan Emelie och viktor i C sen drog vi til v-malm sen drog jag emelie och johan hem till emelie gjorde mat tsm och dunka musik sen drog vi ut till valla träffa adam och massa sen drog vi vidare till kulfångstgatan blev knas där asså sen drog jag Dahlia robin och co till grindstugan var där ett tag sen till brb käka sen drog vi til s-malm träffa alla vallaboysen och Anna babe haha fan vad kul vi hade då asså,kom hem 7 på morgonen,,  säger bara qeen of the night!;)

Lördag: I lördags vare chill hemma tills kvällen då drog jag emelie och johan på fest i klenavägen var där ett tag sen drog jag och mötte dahlia och nathalie så drog vi på fest i evertsbergsvägen. Det var as sköna människor där mkt dans och snack. Efetr det drog jag robin Dahlia nathalie och massa till brb sen vandra jag och robin runt i brb sen drog jag hem kom hem halv fem på natten så jävla seg idag asså ..

Söndag: idag har jag varit SÅ SJUK haha får fan skylla mig själv. men nu sitter jag hos Emelie hennes låsas mamma fyller 25 så det är party här massa skööna vänenr och god mat. Jag emelie och malin sitter på henne sum nu och snackar om helgen som varit ;) haha see yaa later.

Emelie skulle till tandläkaren babie :D


outfit



Kör på helsvart idag och en vit munktröja till lite chillt sådär!
Nu kommer Emsn hit <3


vaken

Nu har jag vaknat ser lite på tv, ska börja fixa mig snart. Idag e jag ledig från skolan pga studiedag ÄLSKAR STUDIEDAGAR!! Ialfal idag ska jag möta upp emelie bebis i hos tandisen hon ska kolla om hon har hålstackarn :) Sen ska vi möta upp Nicole och snacka lite, sen får vi se vad som hönder, jobabr inteidag så det är skönt det med! Ne nu ska jag börja fixa mig.. hej sålänge!


Anna gumman på Sandys :) -  We <3 Khajj!!

Gårdagen

Igår efter skolan (sluta elva) Mötte jag upp Johan i gulmars och vi tog bussen  till v-malm och mötte upp emelie. Satte oss på Mias och åt. sen skulle vi hämta lite saker i skolan och där träffar jag Anna bl.a. Vi hade lite att snacka om. Sen drog vi till S-malm mötte upp min fjorren till bruur. och träffa även Ellan amand amina och Surre.

Jag Surre Emelie Johan Dutten drog till Sandys och tog en latte träffa gränd en snabbis sen drog vi tbx till v-malm och satt på bänkarna och chilla galet. Sen mötte vi upp Anna vid ramsdalen. Kvällen slutade med att jag emelieoch johan köpte chips och dipp (mums) och drog hem till emelie och titta på idol och greys ;)

det var min dag hann inte skriva ngt igår eftersom jag inte var hemma :)



when a look att u my mind goes of the trip!

Nu ska jag snart sova. ska bara platta håret, och sen säga godnatt :) Drog ut med Johan och emelie igen satt och snacka. DEM E SÅ JÄVLA SÖTA TSM döör vill oxå :(!!!!!!!!!!
Aja Imorrn ere onsdag slutar elva vi får se vad som händer ska på jobbintervju imorrn oxå på Iform i brb haha barnpassning på gymmet ;) vi får se om jag tar det. Sen vet jag faktist inte vad som händer men nånting blire väl :) godnatt på er loverrss. <3

Emelie sweetheart

Nu e jag hemma igen. Jag och Vickie gick runt i centrum och sen fika vi. Sen tog jag 34:an till SVB och mötte Emelie och Guuulljohan. haha vi satt ute och snacka..Nu sitter jag och chillar framför tv:n och ska nog gå till emelie igen och gråta av mig lite..Du e bäst älskling (även fast du lyckas spotta ner dig själv hela fucking tiden)  men fan måste duscha och plugga.. Mina betyg e påbäg ner igen inte bra :/

Älskar dig syster du betyder livet för mig!



ybc

Nu e jag i skolan, sitter här med Johanna Jacob och Lucas. Hål timme som vanligt dp siter vi i kuddrummet och chilar galet :), Idag slutar jag halv två ska vänta på vickie till halv tre så ska vi fika i Haninge C. Sen skajag träffa emelie tror jag vi får se.

Dagens outfit svart linne svart blus skärp från gina och mina nya Uggs och knästrumper med gråa rosetter på :)

INGA PENGAR PÅ MOBILEN

Så RING om ni vill mig ngt! och emelie när du ser detta RIIING!!!!!!!!!!! <33

Du e den som får mig le

du ska veta att jag saknar dej
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här med mej
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dej

when your gone



I miss you...

utekväll med gulljohan och eemsn

Hej nu e jag hemma igen, var först ute med Anna och Khajj haha satt och snacka sen kom kissie, sen träffa vi Johanna eemsn och gulljohan vid svb skolan, jag emelie och johan drog till konsum köpte godis och träffa torsler och massa vi v-malm. satt där och frös sen drogg ag och emelie hem snacka om allt typ.. Nu e jag hemma igen lyssnar på depp låtar .. jaja emokväll ngn sugen ? haha

Runtur med söta Nicole i vagnen :)

måste vara ärlig mot mig själv

..
Jag mår så jävla dåligt att det intte e vi två
. varje gång jag hör ditt namn så blir jag varm i hela kroppen. Du e den som har betytt mest för mig. Du e den som får mig lee. Dina ögon var som diamanter. och Jag älskade sättet du kollade på mig. fick mig att känna mig som din. I mina ögon e du guld värda. Jag bryr mig int eom ad du gjort mot mig tidigare jag kan bara inte släppa taget. visst en vecka jag kan vara stark men det går inte en dag utan att jag tänker på dig. jag har en klump i magen som vägra försvinna. jag grät när jag fick reda på det jag fick reda på i lördags.. Jag ligger och tänker på alla stunder som vi delat och när vi var på åland, och jag villbara ha dig tillbaka. Jag var den lyckligaste personen när det var vi två. Jag kände mig alltid trygg med dig. Du visade mig att vara stark och byggde upp mitt självförtroende. Älskar allt med dig. Jag har inte kunnat släppa adig på fyra år. Jag hoppades på en framtid med dig. Du var mit allt. Jag bryr mig om dig så sjukt mkt! och du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta. Dem bästa stunderna hade jag med dig, men du har släppt taget om mig mig nu :/ Du sa jag älskar dig och det ör ett väldigt starkt ord. Du e den ända jag sagt jag älskar dig till..Utan dina andetag var den låt vi lyssnade på i din säng när du höll om mig på allahjärtans dag, ngt jag aldrig komemr glömma. Mina andetag bestod av dig. mitt hjärta slog för dig, bara dig. <3

softar galet

Tjena lena, Nu sitter jag och empo i min säng och degar musik och packar min väska eftersom jag ska till pappa denna vecka. SÅ SVB GÄLLER! Iafall pappa kommer och hämtar min snart. sen ska jag träffa Anna gumman så ska vi gå ut och gå och snacka lite, mys. Sen ska jag nog träffa Eemsn plutt och snacka ännu mer sen måste jag duscha och tyvärr plugga :/ ska lägga in bilder på mina klackskor sen så ni får se hur de ser ut och tycka till lite. puss

 e vi snygga elllaaaah xD


godnatt sötnosar


Nu ska jag lägga migi sängen och somna till ngn film. mys pyss, var ute med Micke Robin Mackan Surre och bruursan en stund vi skolan. sen drog alla hem var så kallt! nu blire filmmys natti natti


Galet trött

Hemma igen. I Farsta köpte jag:

ett par uggs med roset på,
ett par stövlar med högklack och platå
en stickad grå kofta
ett par overknees med rosett på
puder

Sen efter Farsta träffa jag Micke och Ellan och vi satt och snacka lite vid bussen tills Ellans buss kom. Nu ska jag strax äta sen får vi se vad som händer. peace


Kan man ha en snyggare pose på vegabaren elr ;)


Farsta C

Vakna upp skiit seg. Idag ska jag och mamma till Farsta och köpa ett par skor till mig höststövlar med klack såklart (ett måste för korta people) Hoppas jag hittar ett par. Seen ska jag kolla på lite kläder och och äta Shushi med mamma ME LOVE =) Så nu ska jag fixa mig skriver senare. puss babes
Med ett växande leende, le för det mår du så mkt bättre av!


gårdagen

Igår drog jag och Emelie till Vegabaren och käka sen vidare till C där mötte vi Anna och Johanna, fick reda på en inte så kul sak. Aja vi drog till Handensnärsjukhus därifrån fick vi skjus med anton och micke Hem till Robin. Så var vi där. Var lite folk där. Det var kul till en början sen börja saker spåra. Åhhh så sur på en visss människa pallar inte med sånna myttarmänniskor. När jag kom hem hade jag och mamma ett superkul roligt samtal om denna männsika haah vi e så lika hon och jag. sen satt jag uppe och smsa folk och försökte reda ut massa skit som folk missförstår och vissa personer borde verkligen tänka lite på va de håller på med. Sen somna jag till house of wax. Det var min kväll inte sådär jätte lyckad men aa funkade.


OUTFIT


Jätte dålig bild menmen...
Lack Tights
Vitt Linne


love the way you making me feel


vad gör du älskling :S?

Fixing time

Nu står vi i mitt badrum och dunkar musik på högsta volym! Tagit brunutansol och nu plattar vi och lockar håret ;D see yaa later


nyduschade inge smink inget hårförlängning och hur snygga som helst


duschen var gudomligt skön

orgasm.se emelie  och jag njöööt av våran dusch kan jag säga.


dåliguppdatering= bra utekväll

HAHA tjaaa guzzaaar !! Nu har jag precis duschat Emelie duschar däruppe. Igår drog jag och emelie och träffa Sejmi och Palle i C. Mötte upp Anton Micke Sebbegränd m.m. Vi drog till Robin som hade lite fest runt 20-30 pers som kom och gick. Var superkul. Massa dans och über glad var man hela kvällen ;) haha kom hem runt halv 2 satt och svulla sen somna jag och emelie med mobilerna i ansiktet som vanligt-.-


BFF Min skatt mitt allt du komemr alltid vara nr 1 love u so mutch !!


DAGENS OUTFIT



Grått spets linne från Gina
Svarta legging från Gina
en kort svart jacka Gina
inge löshår

hush hush


Lev festa & va fri!

Det är mitt och Annas motto förtillfället ;)


va eru seriös ?


Jag har varit blond :O haha typ i en månad sen färga jag tbx. Fatta inte vad jag tänkte på "0 aja nu e jag my favorithårfärg brunett så jävla hett :) just love it :)


händer idag bree??

Vad har hänt idag? Njaa inte så mkt faktist var ute länge igår så närjag kom hem vid typ elva så somna jag direkt och försov mig såklart suck-.- Skolan gick super, hade mjukisar pallade inte. Efter skolan skulle jag jobba till 7 sen chilla jag hemma såg på Idol sen ut träffa Empo på en.... nu e jag hemma igen :)

FAN VAD CHILLT imorrn e det fredag igen så jävla najs vad händer da? fest? chill m kompisar? För min del blire nog fest kan jag tänka mig ;)

BACK ON TRACK BITCHES

Haha okej jag kan inte bara sluta blogga det har blivit en drog typ :P, så aa får väl börja lite smått igen antar att mina läsare inte kommer vara lika många men skitsamma bara kul att skriva elrhur ;) so Im back ! love u


Http://empou.blogg.se

Jag börjar skriva lite då och då i den bloggen nu! :) keep up that good work




Du e den som får mig le

du ska veta att jag saknar dej
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här med mej
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dej


BLOGGtorka

Orkar itne blogga så mkt har tappat lusten tror jag e s mkt kul som händer hinner intemed men vi får se om jag börjar igen

Tjejmiddag+ utekväll

Imorrn kanske jag inte uppdaterar så mkt. Efter skolan dra vi tjejer hem till Johanna och lagar middag och fixar oss för en utekväll på stan. Få se vart vi hamnar! Taggad på FEST!! Nu ska jag plugga lite Naturkunskap och sen sova, as trött "/

slumpa bild, Blev denna snygga haha



Dagens soloutfit xD


Ritktigt snygg!

Adidas munkis
Lila linne
mjukisar som e förstora
min brorsas fredd perry skor
och de BERÖMDA vantarna


sooooola

Snart ska jag dra och sola i Brb med Empo. Så  ska vi snacka lite och så ! Jag skulle träffat Mackan och Robin elr gymamt elr plugagt men inget av det blev av. Så träffar min SötEmpo :) <3Skriver när jag kommer hem :) puss <33

Galen familj, kryssningen oförglömlig

Dahlia skrattanfall ?


Dahlia maah girl

Idag gick jag till skolan med lite feber. Blev lite små tjaffs i skolan men det är över nu hoppas jag... aja efter skolan drog jag hem till Dahlia den jävlen som bor åt helvete in i skogen :D Ifall vi var hemma hos henne chilla galet. Har lovat hjälpa henne med att fixa till hennes stuga så jävla najs med egen stuga på tomten :D Så vi räknar att vara klara till 1 oktober då hon fyller 15 :D

Dahlia och hennes stuga :)

Cooola Lucas i fiket i skolan :)


SVERIGEMATCHEN

Kom nyss hem från valla, jag empo och pojkarna har suttit och sett på sverige matchen och idol haha :D fan vad kul man kan ha :) Visa hade roligare än andra ;) hah jaja nu skajag tvätta av mig sminket och sova. Ska faktist till skolan imornr ;)

Mackan min sötnos <3

HAHA Empo Robins bitch under kvällen ;)

Grabbsen ;) love u




Empo &Emelie

Empo och Emelie kom över nu och var sälskap mysigt värre vi åt lite mellis och snacka massa skoj :D Nu dunkar vi MVT såklart! Snart ska jag åka till Centrum och fika med Anna, sen träffa Empo kasnke Robin och Mackan vi får se helt enkelt. imorrn ska jag fan dra till skolan får cp ryck här hemma så tråkigt :S



Fan vrf vill ingen vara med på bild när jag ska fota :O


Blev nr 2

Bestämde mig för att ha på mig nr 2 :)


Dagens outfit

Hmm vad ska jag ha på mig idag, alla mina kläder e hos mamma så får bli ngt jag hittar i min väska med lite kläder ;)





Hmm tror det blir nr två, nu ska jag fixa mig, sen träffa Anna, sen Empo tror jag elr v får se vad som händer peace<3

Ska jag söka idol nästa år, ni avgör!?


Idol = fail

Jag skälvklart grät när vi såg på det och sen skrttta jag haha fan vad Idol e FAIL!! Ni slka bara veta :) aja skitsama hoppas allt e över nu :) Och alla som har ngn negativ åsikt om mig om hur jag såg ut elr sjöng så kan ni knipa. Tar inte åt mig :) Tack alla söta för era fina komplimanger och support behövde det idag ! Ni e guld värda!<3


hah vickie är med typ efter 3 min


hah så snygga Cajsa e med oxå. Han som e huvudpersonen heter neil och går i vickies klass ;D

idol

Nu är jag hemma igen gick med Vickie och köpte chips och dipp till sikväll, fan måste ju svulla om jag ska gråta, känt mig nere hela dan. jag hoppas att dem inte tar med mig och itne nån annan gång utavdagarna heller :/ ÅÅÅH KUL ATT SKÄMAMS INFÖR HELA SVENSKA FOLKET ! Aja Robin kom och lämna mina saker oxå. Nu har jag duschat. Ikväll blire sitta bänkad framför tv hos englund med emma emelie och vickie! love

dela ut tidningar

Nu ska jag hjälpa emelie tt dela ut reklam hahahahaha xD komemr ihåg när man had edet jobbet när man var 13 hihi fyra år sen bara ;) sen ska vi käöpa en STOR godispåse chips och dipp till ikväll ;) puuuss

vakna somna vakna

Vakna av att de som gör om vårat badrum klampa in i vårt hus. Eemsn papap b.la. hihi :P Gick ner gjorde frukost och sonman vid tv. vakna upp och kom på en sak.

Jag kommer bli ledsen
jag kommer skämmas
jag hopaps på att skratta
jag kommer dööö
jagkommer se tillbaks på den här dan när jag blir äldre och förhoppningsvis skratta.


Nån som förstår vad jag syfftar på ?
Mjukiskläder och uppsatt inge smink och soffan så ere att vara sjuk



sick n tired

Nu har jag kommit hem till pappa. Sitter och kolalr på famaly guy med brorsan skit kul! Fan att man e sjuk assåå.. men imorn har jag bokat två pass på gymmet ska gå med tjejerna MÅSTE VARA FRISK FDÅ ! Tar mitt liv annars.. Jag ska även fika på Sandys med Anna imorrn, haha känns som vi har så mkt att snacka om ;)

Nu sitter jag och msnar med mina söta killar haah helt besatta i mig läskigt :S plus emelie emsn men hon e alltid besatt av mig -.- Ta Mitt Liv!


Jag och söta mackan haha :D


Chrille- with u

Tack för allt du hjälpte mig med i idol. du är en stjärna. Även kallad Idol-chrille, klasmates 1-4 :) Du sjunger grymt keep up that good work!

 


vacker flicka


Jag är en vacker människa, jag bryr mig om andra och har en livlig personlighet. Jag bryr mig igentligen för mkt om andra att jag på ngt sätt sätter min egen hälsa i fara. Jag älskar att få andra att må bra. Jag ställer alltid upp. Jag är INTE en falsk vän. tvärtom är alltid lojal. Jag bråkarinte med folk, det beror inte på rädsla, haha verkligen inte, jag tkr det är onödigt att bråka för oftast e det om små saker. Så onödigt. Men sen e ju ingen perfekt. Självklart har man sina mens- dagar man e bitchig och lättirriterad..Men jag lägger alltid min bekymmer åt sidan nä'r en vän behöver mig.. Jag säger inte att jag e världens bästa vän. säger bara att jag är en bra vän. Ni som känner mig vet att jag alltid finns här för er! och även om jag kanske inte känner en kompis sådär jätte bra så kan man alltid ringa om det är ngt :) ställer alltid upp! No mather what! <3


Jag hatar...

...

ÄCKLIGA PLAYERS
kILLAR SOM FÖRSÖKER KOMMA UNDAN MED DET
UTNYTTJARE
ATT VARA SJUK
WANNABEES
TJEJER SOM TAR ANDRAS KILLAR
FALSKA VÄNNER
KILALR SOM INTE BRYR SIG OM DERAS FLICKVÄNNER


Ville bara få ut lite saker inom mig, bäst att ta ut det på datan och inte på alla andra ;D


sjuk

Vaknar upp och kan knappt andas för jag e så förkyld.. så mamma ringde och sjukanmälde mig :), ska till pappa idag oxå så man är i svb denna vecka. NAJS! Sitter och kolla på massa filmer och äter ett äpple jag ska ju försöka bli nyttig nu igen.. får se hur länge det håller !



Hur kommer man över en kille?


Kärlek är det bästa som finns men även det värsta! <3

Alexandra Ignell


helgen

Förlåt att jag inte har uppdaterat men har inte haft tillgång till datan vart hos empo hela helgen..  igår hade vi ifs fets/middag hemma hos mig.. sen drog hjag ut och träffa mackan Snefot Robin Simon Tim Surre Lucas och nån.. satt och vänta ¨på empo och carro som vanligt haha -.- sen drog vi hem till henne och chilla galet med killarna men sen stack alla så vare bara jag carro empo och robin kvar.. hah jag och carro somna typ vid fyra.. var så jävla trött helt borta.. Idag vakna vi vid 1 drog till centrum åt tacos drog hem till mig sen åkte jag empo robin och mackan til empo oxh beställde pizza och såg på film... galet chil dag! Börjar bli sjuk elr e typ det ont i halsen men ska fan gymma imorrn skiter it :/



FAN OXÅ VILL INTE VARA SJUK :@

är jag lik migsjälv?


black night



Ikväll kör jag på helsvart


Gårdagen

Heeeeeeej e döds trött kom nyss hem från igår kan man säga, tog en snabbis till C oxå köpte lite tights och smink:) Igår var jag med emelie sen var hon tvungen att dra hem så jag mötte upp Micke Mackan Robinström Simon röse lucas och ngr.. sen kom Empo.. Hade skit kul sen kom även Philip och Julle.. drog till vegabaren och åt sent på natten:) jag och empo fick skjus hem av Tobbe och dem :) snällt annnars hade det tagit år att koma hem -.-. Idag e jag sliten vi soman inte fören typ 4 elr ngt...



litet smakprov


Photoshot

Nu har jag och Emelie vart ute och tagit foto.. Gjort henne på lite gladare humör bilderna blev verkligen fina på Emelie men själv ser man ju ut so ett jävla mongo -.- Bilderna kommer strax ska bara förminska dem lite ;) puss
HALLÅ VEM E SNYGGAST NÄR DEN BORSTAR TÄNDERNA ?! .. jag?!?! självklart

Dålig uppdatering

SRY verkligen men kom hem elva igår sen somna jag bums. Var ute med lite männsikor och chilla typ i spöregnet kul-.-  haha. Idag har jag vart i skolan Och sen ringde Pedran pedram zebran elr vad han hette ringde och typ var helt besatt av mig ? GUUUD ALLA ÄLSKAR MIG, SÅ JOBBIGT! Aja stalker! Nu sitter jag hos Emelie babiie och snackar lite om saker. Vi fixar oss har lockat mitt hår blev jätte fint :) Ska träffa Maxpalaciano snart.. Ikväll vet jag itne vad som händer.. skriver senar puss älsklingar! :)

Gammal bild Emelies webb !


Dagens outfit



Jenasjacka
girls just wanna have fun linne
spetstights
svart linne
vita converse


Ursäkta dålig kvalite på kaemeran men orkar intefixa inställningarna min buss går om fem min måste springa!!


favorit i repris ?!

 

Asså 10 000 träffar kan nån tala om vrf :O vi e väl helt normala ;)


Johanna Axeland

Baby du e så jävla vacker och har ett inre som berör sjukt du finns alltid där.. och är en bra människa! Du får mig alltid att tänka på det bästa och så utstrålar du kärlek och får alltid en att skratta :) <33


Gymma 5 ggr i veckan "0

HAHA ja det är sant jag Nicole och Emelie ska träna fem ggr i veckan. mån tis ons tors & söndag! GRYMT VA? hah idag ahar jag varit i farsta köpte min fina jacka :) visar bild senare.. sen åkte jag till centrum mötte Emelie satte oss på Sandys och drack latte och snacka.. Sen gick vi runt och köpte lite saker.. Elin kom senare och vi satt och snacka om allt och inget !!

Sen drog vi och gyyyyyma :D dog typ men nu blire bara bättre och bättre:)


stressig morgon

Sitter i skolan, slutar om en timme, ni anar inte min morgon -.- SÄMST !! vaknar av att det vibrerar i örat då ringer vickie kl e 07.09 min buss går 20 över :O PANIK!!! Sätter på mig kläderna tar på mig mamma regnkappa och springer till bussen.. självklart har lucas oxå försovit sig.. hatar när det regnar man blir asä jävla seg på morgonen.. Igår var jag uppe och prata i telle med en massa och smsa med ngr så när  jag vakanr har jag typ 20 sms där det står om jag har dött elr somnatr -.- haha då fatta jag att jag måste somnat djupt om jag haft mobilen vid örat hela tiden.. tror t.o.m. att jag somna pratandes i tellen med ngn -.- aja nu ska jag gå på min sista lektion PIANO !
Alexandra Anastasia Ignell


Sen ska jag till fararta med mamma kööpa jacka, sen centrum fika med Emelie, sen sola, sen gymma haha fullt upp idag!! see yaa när jag kommer hem

nu e det slut :/

Officiellt singel igen :/.. det är slut mellan migoch Robin.. vi kom fram till det båda två att det var bäst.. vi e vänenr nu... men nu vet ni! nu behöverni inte fråga!


modell för en dag ?




Icentrum den 10/9 är det casting inför hår- och make up- visningen, för tjejer och killar över 18 år :) äger rum mellan 16.00-18.00 för fotografering. Den 14/9 utses vinnaren. VAR MED!!

backyardparty- ska vi sjunga på ensambeln lite anorlunda men superbra!


workoholic

Imorrn blire att börja gymma igen, självklart på najaden!! vart annars ?! Ska bli så jävla skönt. Inte tränat på HELA lovet.. börjar känna mig som en liten svagis igen.. Men nu är det andra bulalr så förvänta er Alexandra Ignell på gymmet igen :D men hallå komer aldrig slutamed det goa i livet u know me ;)


cocacola

MUMS.. kom nyss hem från skolan, har hämtat Anthony my baby boo lilebror oxå, mama e på ngt fortbollsföräldrarmöte.. så ska ta hand om honom ngr timmar.. Så nu dricker jag cola och njuter av skön musik.. Jag ska sjunga en svenska låt i skolan och ve tinte riktigt vilken än Har ni ngr förslag? blir jätte tacksam :)

RSS 2.0