love maah shoes



Denna sko ska jag ha på mig ikväll 300:-

Dagens outfit


kryssning !



Ikväll blire kryssning för min del. håller på att bestämma kläder. tjejer ni vet ju hur lång tid det kan ta -.- men sk a ialfal ha mina nya klackar på mig få se hur bra jag e på att gå  med dem hallå 14 cm klackar och platå komemr känna mig jättelång. Bilder kommer brorsan får leka fotograf hihi!  ska raka benen nu och sen börja sminka mig.!

Vad tkr ni är roligast med kryssningar?

Älsklingen <3


Andreas <3

Maah girls <333


Kärlek får en att blomma

Min kväll blir lugn ska ta ett lugnande bad och bara ta hand om mig själv självklart tänka på Andreas :) <3 
Imorrn blire kryssning och dåmåste man vara utvilad!
Känner verkligen att jag e lycklig så härligt!
No one can knock me down!

svarthårig igen !

som sagt gillar att exprimentera med mitt hår !

Lite pics från landet







Självförtroende.se

ÅÅH ni fattar inte  vilket jävla självförtroende jag har skafft mig under sommarn jag e bäst jag verkligen älskar mig själv så jävla grym e jag !

godmorgon verkligeheten

Har nyss vaknt, märkte att jag sov i soffan med en skål naturgodis brevid mig inte bra. vickie sover i sin säng brukar vara tvärtom att jag e den som sover men jag kan inte sova längre än nio även om jag går och lägger mig vid 4 på morgonen. Jaja Idag blire väl att jag antingen åker inte till stan träffar Johanna Julia och Emelie elr oxå åker hem till pappa och chillar där kanske träfffar empo om hon svarar på sin mobil nångång !!
pusssis

vickie n alle night ! lär komma fler under natten!


Ont i fötterna är resultatet...

... av en lång shoppingdag! åkte till Gullmars mötte Fredrik tog en chailatte och begav oss in mot city ! Där shoppades det loss på hög nivå fan vad alla är som gamar på rean massa fjortisar som ska ha sina korta linnen som kostar 3 kr som inte går över rumpan (stackarna) Iafal gjorde av med 800 spänn och för det fick jag:

en beige jacka
en svart kofta/jacka
en vit klänning
ett par skyhöga 13 cm lila klackar
en stickad svart kofta
2 packet mörk hårfärg
och en inpackning på köpet ;)

Bilder kommer senare...

Shopping för hela slanten

Idag drar jag och Vickies til stan och shoppar lite har ju inte shoppat på ett tag nu så nu känns det att et är dags igen ;) haha kanske ska färga håreet oxå jag har ju fått väldigt ljust hår igen och me dont like it när man har badat ser grönt ut :Sm haah sen ikväll så har jag inte pplanerat så mkt än elr lite men det är en secret ;) nu ska jag hoppa  in i duschen och sen göra mig i ordning ! skrivernär jag kommer hem :)
pussisar

goodbye


Happier then ever!!



Yes its true jag e tbx men på fredag åker jag på kryssning sen åker jag till älsklingen och Lisa till Lkpg :D Gött!!
Bilder från mina fyra veckor lite här och där i sverige komemr sen när jag hittar laddaren
Jag har flyttat tbx till pappa nu oxå ingen säng här än hah
Nu ska jag snart ut och gå med vickie
peace out !

Till Småland och den fula dialekten!

Tjo bre, nu tänkte jag bara meddela att jag åker till Alexandra Ignell som befinner sig i Småland på sitt landställe. Swebus-bussen går 08.15 imorron, lördag, och min SL-buss går 06.50. Kyyl. Lägger mig tidigt och hoppas på fina drömmar och en fin morgon. Puss



Borde väl inte ta så lång tid? 3 cm, inte så långt :D

Pictures of You



Nu drar vi bort i två veckor, västkusten och öland som gäller. Jihoo! Pusssar från mig



No life.se



Tjena bloggen! Verkar bara som det är jag som uppdaterar just nu, eller aa.. Igår mötte jag upp Ewelina i Farsta Centrum och checkade lite kläder, fick hem en blus och en klänning från MQ. Senare drog vi hem till Ewelina med all hennes packning som behövs till västkusten och öland. Såg ut som värsta satsaren med väskan på ryggen. Idag drog vi in till stan, shoppade och åt. Ewelina fick med sig en svart kavaj från zara plus lite annat smått och gott :) Nu ikväll ska vi nog dra och bada och packa klart allting som behövs till semestern. Ska vara borta i två veckor igen så blir ingen uppdatering, maby någon gång när vi är där :) Kramar så länge

HOME AGAIN!

Yes det stämmer! Efter några härliga dagar på Gotland med brudarna, helt amazing!



Älsklingar

Fuck this jävla skit. Jag orkar inte med detta nu, så nu äre so long friends. Hej då för ett tag. Kan gå mellan en dag till en vecka eller två, vem vet. Eller nej, förresten, innan jag drar, vill jag säga att den senaste harry potter filmen inte gick upp till mina förväntningar och rent ut sagt inte hade nån spännande handling. Men ger den iaf 3/5 smilies. That's it. Ciao

Leona Lewis - Yesterday



Love her voice, love this song, but hate the truth.

Prommis

Att gå fort själv ute i en mörk sommarnatt i svartbäcken och lyssna på rock och Håkan Hellström och bara tänka igenom allt viktigt och onödigt, är något av det skönaste som finns om ni vore jag.



Något av min sötare del av livet...

Flyttar snart

Det här vet inte många, men... JAG SKA FLYTTA TILL VEGA!!! Där fick jag det sagt. Jag och pappa & co tar vårt pick och pack och flyttar in i ett nybyggt hus i november-december nån gång. Jag flyttar från mitt barndomshem i Svartbäcken där jag alltså har bott i hela mitt liv. Visst, jag kommer sakna Svb, men det kommer bli jävla skönt att slippa se det ändå. På något sett har jag längtat att få komma ifrån det här stället, bort från skiten som finns här i närheten.

Men i alla fall, huset i Vega är inte påbyggt än. Men det kommer vara i vit puts tror jag och kommer befinna sig precis vid Vardövägens busshållplats! En minut till Alle och 7 till Emma. Kan det bli bättre? Saknar mina allra bästa...




Pyss. Jag går ut en sväng för mig själv.

Babyyyyyyyyyyyy

ahllåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå Sverige, vackra pojkar och flickor, damer och herrar, gubbar och kärringar. Kom precis hem från city. Jag, Rebecca, Emelie, Jennie, Kim, Linn, Andre, Samuel och Joar såg Brüno på bio. Kanonkul! Jag och älskade Rebecca Beck skrattade genom hela filmen. Hade ont i magen efter. Och inte nog med det så hade jag och Emelie Kindis en förjävla god och rolig stund på bussen hemåt så det förvärrade allt. Fan dig Emelie! :D hahahah! På onsdag blire Harry Potter premiären för mig, min syster och min mamma och på torsdag blir det en filmkväll med Becca och alla hennes filmer som jag har missat. Jag är ju lite efter, eller vad säger ni.




Hur skulle jag klara mig utan dig, Rebecca Beck? Det är frågan.

Bag in BOX (.)(.)


Älskade syster



Min systers (Emssns) riktiga jag

Memories never dies


Jackass



Det här underhåller jag och en sovande Emelie oss med på MTV. Jeffla sköna

Emssn.blogg.se befinner sig i himlen och tar en drink med Michael Jackson

Snälla ni omogna som skriver med stora bokstäver och massa utropstecken och frågetecken och frågar om Emelies (Emssn) blogg, dra här ifrån. DEN ÄR NEDLAGD. Inse. Om det inte går att gå in på bloggen, ja du, då är den faktiskt nedlagd. Blonda idioter... -.-


Converse


Dessa ska jag ha i höst. Så är det bara och inget och ingen kan ändra på det.

The grass is not always greener on the other side

Gött att ha cash. Gött att ha en trevlig familj och släkt. Inte gött med detta väder. Vad mer kan man säga? Mitt liv är rätt bra i alla fall.



Hahahahahahaahahah, slumpade en bild och vad kommer upp? Hahah, love u guys

Sommarens favoriter

slitna jeansshorts
djurmönstrat
beige
rosa nagellack
flipflop
höga klackar
klänning
lättklätt
slingat hår
färgglada accesoarer
jordgubbar
blåbärspaj
loka päron
schweizerbadet
magrutor
solbränna
Håkan Hellström
brudarna
tjejkvällar
nakenbad
konserter
drottninggatan
grillning

=sommar på hög nivå



Bild tagen från hanniepannie, det gullet.

Det som faller mig in...

Jag kan säga er att jag har varit utan kärlek på... Det vill säga 2 månader ungefär tror jag. Nått sånt i alla fall. Jag har inte haft ett riktigt förhållande sen i september förra året, bara en drös med "nästan"-killar. Jag är ärlig med er och vill fan inte ha några "vad du är patetisk"-kommentarer på detta...

...Jag kan erkänna att jag saknar att ha en riktig pojkvän som finns där i alla lägen, dåliga som bra. Men det är jävligt skönt att vara singel också. Man umgås mer med brudarna, lär känna fler, träffar nya människor, gör vad man vill utan invändningar liksom.

Det finns alltid nackdelar och fördelar med allt. Nackdelen med att vara singel är att man ibland tänker tillbaka på alla dessa killar, och faktiskt kommer fram till att man saknar dom. Like pain in the ass tänker man på dom och släpper dom inte ur tankarna. Man känner sig ensam och misslyckad. Ett till erkännande - Jag kan inte säga helt riktigt att jag har kommit över de killar jag gillat genom åren, för vi tjejer, ni känner kanske igen er på det här?, måste nog alltid träffa en ny bättre kille för att komma över den förgående. Och när man förlorar den tänker man på de killar man haft och hur bra det var. Inte hur eventuellt dåligt det var. Det är så och kommer alltid vara så.

Jag hatar egentligen det här. Jag hatar minnena, kyssarna, orden och... faan vad jag är bitter just nu. Nej nu får det vara slut på det här. Jag kör järnet och gör vad fan jag vill utan invändningar, PRECIS som en singeltjej ska göra!!


Ingen fantasi för fem öre

Fan vilken jävla bloggtorka jag har just nu, någon som kan vattna den lite? Kom på nått förslag, snälla, smilies dör inte bara sådär!




Slänger upp en bild på min underbara faster och mig.. Inte lite sliten(?)

All the Single Ladies, något för er!


Det är det här jag och Elina sysselsätter oss med just nu! hahah enjoy.
(tror ni skrattar lika mycket som vi) ;)

Bara lilla Vickan på Hemmaplan

Här är jag utan mina älskade smilies i sug Haninge... Det är jag som förhoppningsvis kommer uppdatera den här månaden. Kan ju börja med att lägga upp min favvolåt just nu, Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock you down


Göttland here we come!

Tjohoo! Är helt upptagen med att packa massor med kläder och stuffs som ska med till Gotland! Vi drar imorgon förmiddag, Elina, Emelie, Amalia, Malin och jag + lite av Elinas släkt:) Kommer bli funny! Är borta i 2 veckor och kommer hem den 21juli, efter någon dag drar familjen till Västkusten 1 vecka och sen Öland 1 vecka så blir borta i 1 månad ungefär. Kommer sakna allihopa här hemma! Vickan håller er uppdaterade eftersom jag inte har tillgång till något internet. Ha det så bra här hemma i det soliga stockholmsvädret.... Kramar Emma



bilfärd!

Nu drar jag till Öland komemr hem om tre veckor. Självklart har jag och mamma hunnit bråka på morgonen om hur bortskämd jag e (du det finns bortskämdare i vår familj)  aja så det komemr vara skönt och spänd stäminig i bil jippi -.-

juste mitt mål är att under dessa tre veckor gå ner 6 kilo för jag har redan gått ner 4 under lovet så det blir att ut ovh springa varje dag och äta nyttigt ! Alla kan nå mig på mobilen kommer inte ha ngt internet , 1 Augusti flyttar jag till pappa vare sig mamma vill elr inte !! dont give a fuck !  jaja nu ska vi åka önska mig lycka till!
puss komemr sakna er otroligt mkt!!

HAHA min  brorsa och pappa i grekland för två-tre år sen ;)
inte lite borta

happy ")

Fan otroligt att kilalr kan var skit men ändå kan vissa få en på topphumör :D just nu e jag det smsar med dig och jag blir glad haha tack :D

2 år gammal bild

Ensamhet


 




Ensamhet är nog det värsta, att känna att man inte har ngn.
Känna att man inte räcker till. Jag har väldigt många vänner som får mig att känna mig lyckligt lottad. Men ändå förstår det inte vad jag känner ibland även de människor som känner mig som djupast förstår inte i alla lägen. Just nu känner jag mig nere jag tittar ut genom fönstret det är blå himmel egentligen skulle jag varit med massa vänner badat och haft roligt. Men man pallar inte. Ibland så pallar man helt enkelt inte trycket. Risken att man träffa den människa man verkligen inte vill träffa nu. Elr bara gå runt och tänka på saker och ting. När ni ser mig på stan är jag den glad och spralliga Alexandra med gott självförtroende. Men det är som ett skal man bygger upp när allt går dåligt och just nu så e jag ledsen inte på utsidan då ler jag och säger att jag mår så jävla bra och inget kan trycka ner mig, men innerst inne saknar jag och gråter nästan för allt som hänt. Jag ångrar att det var jag som gjorde det och inte du för då skulle jag acceptera det mera. Antar att det inte funka. Jag hatar att känna mig ensam även fast jag är runt om massa folk kan jag ändå känna mig ensam. Jag får ta dessa tre veckor att komma över dig och det kommer inte bli lätt men det är ngt jag tror jag måste göra... jag vill inte säga förmkt igentligen och hatar när folk ser mig sårbar men det var bara ngt jag måste skriva innan jag åker att man tror att det ska vara så jävla enkelt men det är det aldrig.
Ensamhet är nog det värsta, att känna att man inte har ngn.





 


Brillor á la Kanye West enligt USA flaggan



Balla brillor va? Like them a lot!
Punkt shop - 80 spänn(?)

Parteeeeeeeey



Såhär snygga va vi igår på USA:s nationaldag, 4 juni... Grillparty och drinkkalas vart det. Jävligt najs, och hörrni. Jag och Emelie tjänade sammanlagt 1840 spänn i dricks, alltså 920 var. Apnajs. Det är ju alltid bra att ha cash när vädret är som det är... Fy, det ska vara dåligt hela veckan, om inte mer. Faan, just när man äntligen är hemma i Stockholm och Haninge. Jävla skit. Jaja, jag kommer antagligen mysa ner mig och shoppa upp mina pengar under dessa dagar! Så det blir bra i slutändan ändå.

singel inlägget:

Vad har hänt? eller Du kanske Inte vill Ta det i bloggen? ni som Verkade ha Det så bra Tänkte jag och Ja?

Jag kommer ta upp det när jag kommit hem från småland och öland då ska jag skriva lite om vår bakgrund och vad som hända ch så, det är gasnka mkt ! men stay put det är smaskiga saker !!

packa och sova

shhiiit vad jag e trött haha vilken helg, blev väckt av att mormor plingar på dörren vid tio för att lämna min lillebror Anthony så aa nu måste man vara uppe och passa honom tills my parents are home :) Idag blire att sova nu hade jag tänkt och sen packa, ska vara borta i tre v. och sen ska jag få en överaskning av mammaoch teddan när det kommer hem från Rom. så idag blire chill Ska kanske bada med Emma och ngr grabbs ikväll vi får se hur det blir med det :)


Kommer sakan dig baby dy får tvinga upp mig till ditt landställe elr du kommer ner tillmig :D

survivor


Now that you are out of my life,
I'm so much better,
You thought that I'd be weak without ya,
But I'm stronger,
You thought that I'd be broke without ya,
But I'm richer,
You thought that I'd be sad without ya,
I laugh harder,
You thought I wouldn't grow without ya,
Now I'm wiser,
You thought that I'd be helpless without ya,
But I'm smarter,
You thought that I'd be stressed without ya,
But I'm chillin'
You thought I wouldn't sell without ya,
Sold nine million.
Im A survivor
I'm wishin' you the best,
Pray that you are blessed,
Much success, no stress, and lots of happiness,
(I'm better than that)
I'm not gonna blast you on the radio,
(I'm better than that)
I'm not gonna lie on you or your family, yo,
(I'm better than that)
I'm not gonna hate you in the magazine,
(I'm better than that)
I'm not gonna compromise my Christianity,
(I'm better than that)
You know I'm not gonna diss you on the Internet
Cause my momma told me better than that.


Siiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnngeeeeeeeeeel!!!!

Jag är så singel !! så alla vet !! jag ska leva lycklig singel fy fan vad skönt !! come on boys Im on fire!

!

Yooo alla kizzimizzar! Today ställde jag väckarklockan tidigt för att gå ut och springa en 5km s runda vid Torvalla med min kära vän Melinda. Kan säga att det var nog det jobbigaste på länge, min kondition är inte världens bästa längre... tog moppen hem till Melindas place, drog till lyckan och badade, mycket skönt! Vart hem skjutsad på Melindas moppe i åskvädret. Vart mycket blöt! Får se vad som händer ikväll, ska nog iallafall träffa kizzimizzarna. /Emma




Twittering!



FÖLJ MIG PÅ TWITTER!!!

http://twitter.com/vickieinaction

I love Pitt



Ligger här och kollar på Höstlegender (Emma, du glömde den här :D) Brad Pitt, världens snyggaste person, är med och ååååååååh, vad han är snygg och åååååååhhh, vad han påminner mig om någon... Den muppen.

Let the sunshine in

Det åskar nu under tillfället...
Fan vad jag hatar det. Skiträdd..




Niornas bal 2009

Idag hade jag hoppats på bad egentligen med mina brudar, (i mitten och bakom) men where the fuck tog vädret vägen? Jag kommer umgås väldigt mycket med min syster nu pga vissa omständigheter, det har jag inget emot! Därefter så är det BBQ-party hos papi för oss på lördag. Vi ska bartenda, servera och tjäna $$$$$$. Hörrni, ha det bra i åskvädret nu

saknar mina tjejer !!


Danni Julia och Johanna my partychics!! miss U

Happyfaces.devote.se


Bild från Gotland med klassen. Fick brev från gymnasiumintagningen att jag hade kommit in på min linje samhälle ekonomi på fria, får se hur det blir :) Nu är jag hemma hos Vickan och chillar galet. Bakade en blåbärspaj efter middagen, som vanligt så blev det lite misslyckat eftersom Vickanpickan inte kan baaaaka!

P.S hunny, graviditeten var bara ett skämt. Pussar från oss som ska näcka i raman!

ALONE!

Nu inatt drar mina parents till Rom över helgen naaajs as hell !! Ensam hemma är skönast fan vad jag vill skaffa egen lägenhet snart!!

hahaah gammla bilder !




Haha roliga Sofia skicak bilder på mig från sjuan haha
Jag skämms ;D

Hurra!

Godmorgon och grattis till min Ewelina som har blivit en stor flicka idag! Igår åkte familjen in till stan, åt middag och strosade lite i affärer. Hittade faktiskt ett par skor som fick följa med mig hem. Ewelina fick ta sitt första dopp vid lillrudan mycket skönt. Senare firades det med paket och gottigottgott :) Idag är det dåligt väder, vi brudar som hade tänkt åka till Schweitserbadet, får väl bli någon annan dag. Kramar!


Grattis min söta http://ewelna.devote.se

NAKEN BAD!


RSS 2.0